Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης προβλέπει με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, αρχικά σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα.

Advertisement
Advertisement

Από το μεσημέρι της Πέμπτης τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά και θα περιοριστούν στη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τετάρτη και Πέμπτη προβλέπονται επίσης ενισχυμένοι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα και 9 μποφόρ στα πελάγη. Επίσης αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της βορειοδυτικής Πελοποννήσου (υψόμετρο πάνω από τα 900 μέτρα).