exantlese

Εάν μάλιστα ο πλανήτης κατανάλωνε στους ρυθμούς της χώρας μας η ημέρα της Υπέρβασης θα είχε έρθει από τις 21 Μαϊου.
Αν νιώθουμε ότι ... κουτσαίνουμε προς τα Χριστούγεννα, ας δούμε πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε.
Πόσο ακόμη θα κλέβουμε από τις επόμενες γενιές;
O θάνατος του κοριτσιού προκαλεί σάλο στις ΗΠΑ αφού υπενθυμίζει την σκληρή, βάναυση γραμμή της αντι-μεταναστευτικής πολιτικής του Τραμπ
Οι συναισθηματικά έξυπνοι άνθρωποι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να επιζήσουν για να πολεμήσουν και την επόμενη μέρα. Σε μια σύγκρουση, τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα σε κάνουν να γίνεσαι να αποφασιστικός και σε βάζουν σε μια μάχη που μπορεί να σε αφήσει σοβαρά «τραυματισμένο». Όταν ανταποκρίνεσαι στα συναισθήματά σου, μπορείς να διαλέγεις τις μάχες σου πιο προσεκτικά και να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου την κατάλληλη στιγμή.
Οι ταλαντούχοι εργαζόμενοι είναι παθιασμένοι. Το να τους προσφέρεις ευκαιρίες για να κυνηγήσουν το πάθος τους βελτιώνει την παραγωγικότητά τους και την ικανοποίηση που τους δίνει η δουλειά τους. Όμως πολλοί μάνατζερ θέλουν οι εργαζόμενοί τους να δουλεύουν σε ένα μικρό κουτί. Αυτοί οι μάνατζερ φοβούνται πως η παραγωγικότητα θα πέσει αν αφήσουν τους υπαλλήλους τους να συγκεντρωθούν και σε κάτι ακόμα κυνηγώντας το πάθος τους. Αυτός ο φόβος είναι αβάσιμος. Έρευνες έχουν δείξει πως οι άνθρωποι που έχουν τη δυνατότητα να κυνηγήσουν το πάθος τους στη δουλειά, βιώνουν μια κατάσταση ευφορίας που τους κάνει πέντε φορές πιο παραγωγικούς.