michelin

Η μετάβαση του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ, από τα πιάτα των 350 δολαρίων σε εκείνα των 3 δολαρίων.
Το Sukiyabashi Jiro άνοιξε το 1965 και πήρε για πρώτη φορά τα τρία αστέρια το 2007 και ο λόγος που τα χάνει είναι, κατά πολλούς, δίκαιος.
Δεν έχει διαπιστωθεί πού οφείλονται οι δηλητηριάσεις.
Στη λίστα υπάρχει και ένα ελληνικό εστιατόριο στην 34η θέση. Πρόκειται για το Premiere στην Αθήνα (με 40,10 δολάρια ΗΠΑ) στο
Εσείς θα περιμένατε δύο ώρες για να πάρετε ένα φαγητό στο χέρι;  Αν ο σεφ που έφτιαχνε το φαγητό αυτό ήταν ο πρώτος μάγειρας
Άλλοτε προβλήματα οικονομικά και άλλοτε υγείας έκαμψαν αρκετές φορές τον Μαρκ Βεϊρά, αλλά αυτός πάντα τα ξεπερνούσε. Στα
Η ιστορία του Jerome Brochot που έβαλε την πόλη του και τους ανθρώπους της πάνω από την φιλοδοξία του
Ο καλύτερος σεφ στον κόσμο, ο γαλλο-ελβετός Benoit Violier, ο οποίος διηύθυνε το Restaurant de l' Hotel de Ville Crissier
Ένα αντίτυπο της πρώτης έκδοσης του περίφημου γαστρονομικού οδηγού Michelin, που χρονολογείται στα 1900, πουλήθηκε σήμερα