MyMarket

Καθημερινά 20 τυχεροί βγαίνουν κερδισμένοι από τα My market με δωροεπιταγές των 20€ στα χέρια τους και συμμετοχές για τη μεγάλη κλήρωση!
H TYXEΡΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ
6μηνη συνδρομή Vodafone TV μόνο €19,90€ με αγορές αξίας 30€ και άνω στα My market.
VODAFONE KAI My Market ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Στον «αέρα» βρίσκεται η καινούργια εταιρική καμπάνια των My market, με νέο tagline, «Μαζί, για όσα αγαπάς»
Μαναβική, νωπό κρέας, τυροκομικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, είδη πρωινού, λάδι, ζυμαρικά, είδη οικιακής καθαριότητας και πολλά άλλα ανήκουν στις κατηγορίες των προϊόντων που θα προσφέρονται με έκπτωση.
EINAI ΔΙΚΗ ΜΑΣ EYΘΥΝΗ
Στο περίπτερο των My market οι μικροί ποδηλάτες παρακολούθησαν τη σύντομη εκδοχή του προγράμματός που πραγματοποιείται σε δημοτικά σχολεία για το ποδήλατο.
Ένα από τα βασικότερα συμπεράσματα της εποχής της πανδημίας είναι η στροφή προς την εξειδίκευση και τη μεθοδικότητα. Αυτό σήμερα είναι περισσότερο εμφανές στον τομέα της Υγείας και της Έρευνας. Το μήνυμα ωστόσο είναι πολύ ευρύτερο και ορισμένες εταιρείες φαίνεται να το έχουν αντιληφθεί.
Διατηρώντας την πελατοκεντρική φιλοσοφία του, το ηλεκτρονικό κατάστημα των My market προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα και αναζητά τρόπους και συνέργιες που θα αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες του σε όλα τα επίπεδα, προς όφελος των πελατών του.
Με πλήρη συναίσθηση της πρωτόγνωρης κρίσης που προκαλεί η διάδοση του COVIC-19 και της δοκιμασίας που περνάμε όλοι μας αυτήν την περίοδο, εμείς στα My market καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξουμε τους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.
«Χαμογέλα ρε, τι σου ζητάνε!», ο σαρκαστικός τίτλος της προκήρυξης.