omilos-iatrikoe-athenon

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κύριος Βασίλης Αποστολόπουλος, μας μιλάει με αφορμή τη σύναψη διεθνούς συμφωνίας με το Imperial College Healthcare NHS Trust.
Σημαντική διάκριση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών σε έρευνα του «Forbes».
Με ευρεία θεματολογία, 13 συνεδρίες, 36 ομιλητές και προέδρους.
ΥΓΕΙΑ
Δύο νέα τεχνολογικά «εργαλεία»: Αξονική τομογραφία χαμηλής ακτινοβολίας (Low Dose CT) και Σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ).
Αναγνωρίζοντας τα νέα δεδομένα και αναδεικνύοντας τη σημαντικότητα της πρόληψης, o Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσφέρει, σε ειδική προνομιακή τιμή, τη νέα, επικυρωμένη διαγνωστική μοριακή μέθοδο (CE/IVD) ταυτόχρονης ανίχνευσης του Νέου Κορωνοϊού και διαφοροδιάγνωσης των ιών γρίπης Α και Β, ως ακολούθως:Εξέταση SARS-Cov-2 (COVID-19) + Influenza A + Influenza B: 100 ευρώ
Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου, σε προνομιακή τιμή, προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς.
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κρισιμότητα των περιστάσεων και των δύσκολων ωρών που διανύει η χώρα, παραχωρεί δωρεάν με άμεση ισχύ στο Υπουργείο Υγείας μια από τις πέντε νοσηλευτικές μονάδες του στην Αθήνα, και συγκεκριμένα το Ιατρικό Περιστερίου, προκειμένου να τεθεί στην υπηρεσία του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Με αφορμή την έκτη ετήσια οικονομική διάσκεψη της ΕΕΝΕ - Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών - ο Πρόεδρος της, κ. Βασίλης Αποστολόπουλος, μας μιλάει για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις για τις ελληνικές επιχειρήσεις