plaisio

Τα καταστήματα Συντάγματος, Καλλιθέας και Ευκαρπίας αποκτούν νέα μορφή, ενσωματώνοντας τμήματα οικιακών συσκευών
Η ένταξη επιχειρήσεων στη λίστα των «The Most Sustainable Companies in Greece» αποτελεί την ανώτατη διάκριση Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα.
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
Η εποχή που περιμένουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό κάθε χρόνο είναι προ των πυλών. Η άφιξη του ελληνικού καλοκαιριού σηματοδοτείται από πολλά πράγματα. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, η μέρα μεγαλώνει, τα κοντομάνικα παίρνουν θέση στην ντουλάπα, οι παραλίες γεμίζουν και το μπαλκόνι του σπιτιού σου γίνεται αγαπημένο στέκι.
Ο ΤΕΛΕΙΟΣ FREDDO ESPRESSO
Ελαβε την πιστοποίηση Best Workplaces™ for Women 2024, μια αναγνώριση που έρχεται από τις 767 γυναίκες που συμμετείχαν στην σχετική έρευνα.
Τα καταστήματα της Κηφισιάς, της Μαγούλας και της Θεσσαλονίκης (Βενιζέλου) απέκτησαν νέα μορφή, ενσωματώνοντας νέα τμήματα οικιακών συσκευών.
Οι γιορτές πλησιάζουν, η πόλη και τα σπίτι στολίζονται. Ετοιμασίες και ωραίες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Μια περίοδος γεμάτη ευκαιρίες για μοναδικές φωτογραφίες! Μια καλή ευκαιρία να επιλέξεις νέο smartphone.
TOP XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η Πλαίσιο και η εθελοντική ομάδα των εργαζομένων της, «Πλάι Σου», επιδιώκουν και βρίσκονται παρόντες βοηθώντας κοινωνικούς σκοπούς.
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ
Βρείτε όλα τα εργαλεία που θα βοηθήσουν τα παιδιά να μεγαλουργήσουν!
Η Πλαίσιο Computers αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στον κλάδο του retail τεχνολογίας, καταλαμβάνοντας για έβδομη χρονιά μια από τις υψηλότερες θέσεις.
Όσο πλησιάζουμε στο λεγόμενο βαθύ καλοκαίρι, τόσο οι θερμοκρασίες θα αυξάνονται κατακόρυφα. Με τους πρώτους καύσωνες να μας έχουν χτυπήσει ήδη την πόρτα, πάμε να δούμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να φέρεις μια όαση δροσιάς σπίτι σου.
ΚΥΜΑ ΔΡΟΣΙΑΣ