plaisio

Οι γιορτές πλησιάζουν, η πόλη και τα σπίτι στολίζονται. Ετοιμασίες και ωραίες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Μια περίοδος γεμάτη ευκαιρίες για μοναδικές φωτογραφίες! Μια καλή ευκαιρία να επιλέξεις νέο smartphone.
TOP XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η Πλαίσιο και η εθελοντική ομάδα των εργαζομένων της, «Πλάι Σου», επιδιώκουν και βρίσκονται παρόντες βοηθώντας κοινωνικούς σκοπούς.
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ
Βρείτε όλα τα εργαλεία που θα βοηθήσουν τα παιδιά να μεγαλουργήσουν!
Η Πλαίσιο Computers αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στον κλάδο του retail τεχνολογίας, καταλαμβάνοντας για έβδομη χρονιά μια από τις υψηλότερες θέσεις.
Όσο πλησιάζουμε στο λεγόμενο βαθύ καλοκαίρι, τόσο οι θερμοκρασίες θα αυξάνονται κατακόρυφα. Με τους πρώτους καύσωνες να μας έχουν χτυπήσει ήδη την πόρτα, πάμε να δούμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να φέρεις μια όαση δροσιάς σπίτι σου.
ΚΥΜΑ ΔΡΟΣΙΑΣ
Η έκθεση δημιουργεί ένα αφήγημα μεταξύ 32 φωτογραφιών ασυνόδευτων παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές της Τhe HOME Project, στην Αθήνα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Η εθελοντική ομάδα «Πλάι σου» στη Δονούσα, δίπλα στα παιδιά του νησιού
ΠΑΝΤΑ ΠΛΑΪ ΣΟΥ
Η μουσική είναι η πιο ιδιαίτερη γλώσσα επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων και δεν γνωρίζει σύνορα, φυλές και θρησκείες. Από τα αρχαία χρόνια υπήρχε η πεποίθηση πως η μουσική έχει θεραπευτικές ιδιότητες και εάν χρησιμοποιηθεί με συγκεκριμένους τρόπους μπορεί να επιφέρει πολλά οφέλη -ψυχικά και σωματικά- στον άνθρωπο.
Το smartphone αποτελεί μία από τις σημαντικότερες συσκευές της καθημερινότητάς μας και γι’ αυτό θέλουμε να είναι πάντα εξοπλισμένο με τα απαραίτητα αξεσουάρ, που θα του χαρίσουν προστασία αλλά και στυλ.
TA MUST HAVE ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Η υπογραφή της Χάρτας σφραγίζει τη δέσμευση της Πλαίσιο να συνεχίσει να λειτουργεί με σεβασμό στη διαφορετικότητα και την ίση πρόσβαση.