spanaki

Το σπανάκι είναι το πιο καλόβολο πράσινο λαχανικό, αν έχεις λίγο σπανάκι σε 30 λεπτά μπορείς να μαγειρέψεις επιλογές ανάμεσα σε ένα απολαυστικό γιαχνί, ένα τσιγαριαστό με ένα ποσέ αυγό, το κλασικό αγαπημένο σπανακόρυζο ή να δοκιμάσεις να μαγειρέψεις το σπανάκι με τραχανά.
Ένα λατρεμένο πιάτο, που παρόλο που θα κοπιάσετε λίγο για να το ετοιμάσετε, το αποτέλεσμα όμως θα σας αποζημιώσει πλήρως! Βέβαια αν διαθέτε μηχανή για ζυμαρικά η διαδικασία είναι παιχνιδάκι!
Πώς ο άζυμος άρτος, δηλαδή η λαγάνα, έγινε ένα πλακουτσωτό ψωμί με κάθε λογής σπόρους και άλευρα, σε κάποιο φούρνο (που προσπαθεί να μιμηθεί τις μεγάλες αλυσίδες) πήρε το μάτι μου λαγάνα με σοκολάτα και πορτοκάλι
Μια υπέροχη ζεστή σαλάτα με ένα από τα νοστιμότερα τυριά για σαγανάκι, την Π.Ο.Π. φορμαέλα Αράχωβας! Το σουσάμι και το μανταρίνι δίνουν ξεχωριστή γεύση στην σαλάτα! Επιλέξτε το dressing λεμονιού για πιο όξινο αποτέλεσμα ή το dressing μελιού για γλυκόξινη γεύση και τα δύο ταιριάζουν απόλυτα!