ykaleri-skoefa

Ο Δημήτρης Τζαμουράνης και ο Φίλιππος Τσιτσόπουλος συνδιαλέγονται στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό σε μια έκθεση που παρουσιάζει η γκαλερί Σκουφά.
Τσαρούχης και Μόραλης αλλά και Φασιανός και Στεφάνου. Ο λόγος για την ομαδική παρουσίαση με τίτλο «Δάσκαλοι κι επίγονοι» στην γκαλερί Σκουφά.
Η έκθεση της Γκαλερί Σκουφά παρουσιάζει έργα καλλιτεχνών οι οποίοι αποτέλεσαν σταθμό στη διαμόρφωση της Μοντέρνας τέχνης.
Ωδή στις τελευταίες μέρες του θέρους από τον γνωστό ζωγράφο στην νέα ατομική του έκθεση.
«Το σχέδιο είναι το μεδούλι της ζωγραφικής». Ο ανυπότακτος ζωγράφος με το ιδιόμορφο ιδίωμα μας μιλά για δυο εκθέσεις που συμβαίνουν ταυτόχρονα.
Η έκθεση Crystal Gazer περιλαμβάνει πορτρέτα γυναικών που μοιάζουν να ανιχνεύουν τη δύναμη της ομορφιάς, την ανάγκη για προστασία, την απειλή και τον θάνατο.
Ο διεθνούς φήμης εικαστικός μιλά στην HuffPost με αφορμή την επιστροφή του στην χώρα του μετά από οκτώ χρόνια με μια ατομική έκθεση στην γκαλερί Σκουφά.
... όπου πρωταγωνιστούν από τον Λύτρα, τον Τσαρούχη και τον Μόραλη, ως τον Ακριθάκη, τον Σάμιο και τον Φασιανό.
Ο εμβληματικός σκιτσογράφος και εικονογράφος μιλά στην HuffPost για την αναμέτρησή του με έναν ήρωα που καθρεπτίζει δικά του όνειρα- φόβους – ιδανικά
Συνειρμοί λοξοί θέλουν να γεφυρώσουν την κόλαση και τον παράδεισο του Παπανικολάου...