Abigail Abesamis is a food and travel writer based in New York. She loves a good glazed donut and nerdy deep dives into the science of food and how it’s made. Her food and travel stories have been featured in The Daily Meal, Zagat, Where Women Cook, Gothamist and more. Find her on Instagram and Twitter, @westminsterabby.
Τα πέντε μεγάλα λάθη που καταστρέφουν την σούπα μας και πώς θα τα αποφύγουμε στο λεπτό
Μοναδικές συμβουλές κι ένα μαγικό τρικ για να πλύνουμε τα πουλόβερ χωρίς να τα καταστρέψουμε
Τα καλύτερα σνακ για το αεροδρόμιο σύμφωνα με τους διατροφολόγους
Τα πιο υγιεινά και θρεπτικά φαγητά για το οδικό μας ταξίδι σύμφωνα με διατροφολόγους
Κι όμως, η ζεστή σοκολάτα και το κακάο είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα