clouds icon
33°C
search icon

Blog μαγειρικής

Funky Cook

Πίσω από το Funkycook.gr βρίσκεται η Εύα Μονοχάρη, Food blogger από το 2007. Από επιλογή άφησε πίσω το επάγγελμα της παιδαγωγού επικεντρώθηκε στην μαγειρική μέσα από την ιδιότητα της blogger, σ’ ένα «μικρόκοσμο» που της επιτρέπει να δημιουργεί, να απολαμβάνει και τελικά να μοιράζεται την μαγειρική και την γαστρονομία στην πιο απλή της μορφή, την οικιακή, με ανθρώπους που ταυτίζονται οι απόψεις τους και η αγάπη τους γι΄ αυτή. Έξω από την «διαδικτυακή κουζίνα» έχει δημιουργήσει την ομάδα Food4Good με την οποία μαγειρεύουν συχνά για καλό σκοπό.

Συνταγή για μοσχάρι ραγού με ματσάτα και καλαθάκι Λήμνου

Συνταγή για χαλβά χιονάτο με πραλίνα

Τι είναι το κέικ Σαλονίκ και πώς να το φτιάξετε

Πώς να φτιάξετε βασιλόπιτα κέικ με ξερά φρούτα και amaro

Εννιά κανόνες για να κάνετε τα τέλεια μελομακάρονα

Κουραμπιέδες: Το αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής μας κουλτούρας

Τραχανάς σούπα με γιαούρτι και μανιτάρια

Ώρα για χειμωνιάτικες μαρμελάδες: Μαρμελάδα μανταρίνι

Λαχταριστό κοκκινιστό μοσχαράκι κατσαρόλας

Τέσσερις συνταγές για πεντανόστιμη μουσταλευριά

Φθινοπωρινό bitter κέικ με πορτοκάλι και σοκολάτα

Πικάντικη «λαμπερή» καροτόσουπα από το Μαρόκο