Ο Γιώργος Πίττας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954. Από το 1980 ιδρυτικό μέλος του Νέου Κατοικείν, το 1995 δημιουργεί το Lefkes Village κι από 2010 ως μελος του Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) είναι επικεφαλής του “Ελληνικού πρωινού”, ενός προγράμματος που αποσκοπεί στην σύνδεση της ξενοδοχίας με τον γαστρονομικό πλούτο κάθε τόπου. Συγγραφέας 6 βιβλίων, δημιουργεί το 2015 το greekgastronomyguide.gr όπου επιχειρεί να παρουσιάσει την ελληνική γαστρονομία στο όλον της.
Το μέλι στη σύγχρονη μαγειρική και τα ελληνικά έθιμα που πρωταγωνιστεί
Γκίκας Ξενάκης: Ένας ξεχωριστός Έλληνας σεφ
Πώς η Γαστρονομία του Σαν Σεμπαστιάν αναδεικνύει την υπεροχή της βασκικής κουζίνας
Αφιέρωμα στα κρυφά στέκια της Θεσσαλονίκης
Οδοιπορικό στη Μύκονο: Ο πλούτος, οι επισκέπτες και ο τρόπος ζωής
Η ιστορία του μελιού στην Ελλάδα και η αιγυπτιακή του «καταγωγή»
Ελληνικά αποστάγματα: Μια τάση που συνεχώς εδραιώνεται
Αφιέρωμα στο «μαύρο χρυσό» της Κορινθίας
Νεμέα: Αφιέρωμα στην ελληνική «Τοσκάνη»
Τι μας άρεσε στην Εξποτρόφ 2017
Αφιέρωμα στην αθηναϊκή ταβέρνα: Η διασκέδαση, η ατμόσφαιρα και τα φαγητά