Ο Γιώργος Πίττας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954. Από το 1980 ιδρυτικό μέλος του Νέου Κατοικείν, το 1995 δημιουργεί το Lefkes Village κι από 2010 ως μελος του Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) είναι επικεφαλής του “Ελληνικού πρωινού”, ενός προγράμματος που αποσκοπεί στην σύνδεση της ξενοδοχίας με τον γαστρονομικό πλούτο κάθε τόπου. Συγγραφέας 6 βιβλίων, δημιουργεί το 2015 το greekgastronomyguide.gr όπου επιχειρεί να παρουσιάσει την ελληνική γαστρονομία στο όλον της.
Αφιέρωμα στο φιστίκι Αιγίνης: Η οικογενειακή επιχείρηση του Νίκου Τζίτζη
Αφιέρωμα στο φιστίκι Αιγίνης: Το Κτήμα της Ελένης Κυπραίου
Αφιέρωμα στο φιστίκι Αιγίνης, τη σούπερ συμπυκνωμένη τροφή με καταγωγή από το Ιράν
Αφιέρωμα στην Κρήτη: Το οινοποιείο Μπουτάρη στο Σκαλάνι
Αφιέρωμα στην Πάρο: Το πανηγύρι του Άι-Γιάννη του Καπαρού
Αφιέρωμα στην Κρήτη: Το βραβευμένο με έπαινο Bauhaus Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου
Αφιέρωμα στην Κρήτη: Όλη η παραδοσιακή αγροτική ζωή στο κτήμα της φάρμας Agreco
Αφιέρωμα στην Κρήτη: Το τελευταίο εργαστήρι χειροποίητου φύλλου κρούστας και καταϊφιού
Αφιέρωμα στην Κρήτη: Η παραγωγή χειροποίητων κουδουνιών
Αφιέρωμα στην Κρήτη: Γιατί βρίσκεται στην υψηλότερη θέση κατανάλωσης τυριού παγκοσμίως
Αφιέρωμα στην Κρήτη: Οι ρακομεζέδες της
Αφιέρωμα στην Κρήτη: Οι γαστρονομικοί θησαυροί του μεγαλύτερου νησιού