clouds icon
17°C
search icon

Ιδρυτής του greekgastronomyguide.gr

Γιώργος Πίττας

Ο Γιώργος Πίττας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954. Από το 1980 ιδρυτικό μέλος του Νέου Κατοικείν, το 1995 δημιουργεί το Lefkes Village κι από 2010 ως μελος του Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) είναι επικεφαλής του “Ελληνικού πρωινού”, ενός προγράμματος που αποσκοπεί στην σύνδεση της ξενοδοχίας με τον γαστρονομικό πλούτο κάθε τόπου. Συγγραφέας 6 βιβλίων, δημιουργεί το 2015 το
greekgastronomyguide.gr όπου επιχειρεί να παρουσιάσει την ελληνική γαστρονομία στο όλον της.

Αφιέρωμα στην Κέρκυρα: Οι εντυπωσιακοί ελαιώνες της

Αφιέρωμα στην Κέρκυρα: Ιστορία, γαστρονομία και παραγωγοί

Αφιέρωμα στη Λέσβο: Ματαρέλλη, το ούζο που φτιάχνεται από μέλι και γλυκάνισο

Αφιέρωμα στη Λέσβο: Η κρυφή συνταγή του Ισίδωρου Αρβανίτου για το ούζο Πλωμαρίου

Αφιέρωμα στη Λέσβο: Το ιστορικό καφενείο Πανελλήνιον

Αφιέρωμα στη Λέσβο: Η ιστορική ποτοποιία Βαρβαγιάννη ηλικίας 156 ετών

Αφιέρωμα στη Λέσβο: Οδός Ερμού

Αφιέρωμα στη Λέσβο: Τα αρχοντικά της Μυτιλήνης

Αφιέρωμα στη Λέσβο: Τα πυργόσπιτα της Μυτιλήνης

Αφιέρωμα στη Λέσβο: Ο τόπος και η ιστορία του

Aφιέρωμα στη Δράμα: O δραμινός αμπελώνας και τα κρασιά της Δράμας

Aφιέρωμα στη Δράμα: Τα καραμανλίδικα αλλαντικά της οικογενειας Σαρήμπογια