Ο Γιώργος Πίττας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954. Από το 1980 ιδρυτικό μέλος του Νέου Κατοικείν, το 1995 δημιουργεί το Lefkes Village κι από 2010 ως μελος του Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) είναι επικεφαλής του “Ελληνικού πρωινού”, ενός προγράμματος που αποσκοπεί στην σύνδεση της ξενοδοχίας με τον γαστρονομικό πλούτο κάθε τόπου. Συγγραφέας 6 βιβλίων, δημιουργεί το 2015 το greekgastronomyguide.gr όπου επιχειρεί να παρουσιάσει την ελληνική γαστρονομία στο όλον της.
Aφιέρωμα στη Δράμα: 25 χρόνια από τον πρώτο τρύγο του ερυθρού «Μαγικού Βουνού»
Αφιέρωμα στη Δράμα: Σπήλαιο Αγγίτη, το μεγαλύτερο ποτάμιο σπήλαιο στον κόσμο
Αυτοί είναι οι διάσημοι αμπελώνες της Σαντορίνης
Τυροκομείο Γεωργάτου: Μια οικογενειακή επιχείρηση που κρατά την παράδοση της Κεφαλονίτικης φέτας
Η «αδικημένη» φέτα Κεφαλονιάς: To μικρό θαύμα του νησιού
Ρομπόλα: Το «διαμάντι» του ελληνικού αμπελώνα της Κεφαλονιάς
Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης στην Κεφαλονιά: Το σπήλαιο των Νυμφών
Eισαγωγή στην Κεφαλονιά: O τόπος, η ιστορία και η τοπική γαστρονομία
Φτιάχνοντας τσουρέκι με την Αγιορείτικη συνταγή
Ένα γραφικό καφενεπαντοπωλείο τρίτης γενιάς στους Αυλιώτες της Κέρκυρας