Lia Picard is a journalist writing about food and travel in Atlanta. Her work appears in Playboy, Bon Appetit, Architectural Digest, and Atlanta magazine. When she’s not hanging out with her husband, newborn, and pup, she’s hitting the road in search of the next great bite (preferably a pastry, please). You can keep up with her work and adventures on Instagram @liapicard.
Πώς να μαγειρέψουμε το τέλειο μπέργκερ στο γκριλ σύμφωνα με τους ειδικούς
Τρεις πανεύκολοι και διαφορετικοί τρόποι για να μαγειρέψουμε τον τέλειο, ζουμερό σολομό
Ειδικοί στην HuffPost US: Γιατί είναι καλύτερο το ελληνικό γιαούρτι
Πώς να καθαρίσουμε την καφετιέρα μας, ένα σκεύος επιρρεπές στην μούχλα και βρωμιά