Ονομάζομαι Μαρία Καλογεροπούλου, είμαι youtuber και food blogger και σας συστήνομαι ως magiacook. Η γνώση από την παράδοση είναι η «μαγιά» για κάθε νέο πιάτο και η φαντασία παρασύρεται από τα «μάγια» της ιερότητας της πρώτης ύλης. Είναι «μαγεία» η διαδικασία του μαγειρέματος! Θέλω να σας παρακινήσω όλους να μπείτε στην κουζίνα σας και να φτιάξετε ότι τραβάει η όρεξή σας!
Τζατζίκι έτσι… κι αλλιώς!
Συκωταριά στο τηγάνι
Σπιτικό προζύμι και τα μυστικά του
Συνταγή και tips για να φτιάξετε μια πετυχημένη ταραμοσαλάτα
Γλυκό του κουταλιού περγαμόντο
Sympossio 2020 – Η ελληνική παραδοσιακή γαστρονομία ταξιδεύει στην Ευρώπη
Σιροπιαστό γλυκό ταψιού, κάτι μεταξύ Ραβανί (Ρεβανί) και Σάμαλι
Γέμιση για γαλοπούλα χωρίς την γαλοπούλα! (Πολίτικη συνταγή)
Μαρμελάδα ρόδι – Τα γλυκά ρουμπίνια της Μεσογείου γίνονται μαρμελάδα!