Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία υποδέχτηκε τις γαστρονομικές καινοτομίες του φετινού Sani Gourmet Festival

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία υποδέχτηκε τις γαστρονομικές καινοτομίες του φετινού Sani Gourmet Festival

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία και τα αγαπημένα της brands βρέθηκαν για 6η συνεχή χρονιά στο Sani Gourmet Festival, το ετήσιο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας.

Ο Γιάννης Κατσούγκρης της Αθηναικής Ζυθοποιίας με τη Γεωργία Δώδου

Την Κυριακή 22 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε το επιτυχημένο πάρτι έναρξης του Φεστιβάλ στο ανακαινισμένο Katsu. Τους εκλεκτούς καλεσμένους και φίλους της υψηλής γαστρονομίας περίμενε μία απολαυστική έκπληξη στην υποδοχή, που δεν ήταν άλλη από την πιο δροσερή καλοκαιρινή απόλαυση, το STRONGBOW Gold Apple & Red Berries σερβιρισμένα με πάγο.

Η Αντωνία Καρρά και ο Θρασύβουλος Μακιός

Το cider STRONGBOW είναι ένα αλκοολούχο ποτό με βάση το μήλο που έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί παγκοσμίως. Είναι ένα φυσικό προϊόν που παράγεται με χυμό από ζύμωση προσεκτικά επιλεγμένων μήλων. Έχει γλυκιά γεύση, είναι πλούσιο σε φυσικά αρώματα, έχει 4,5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ και ο ενδεδειγμένος τρόπος σερβιρίσματoς του συνδυάζει 1/3 πάγου και 2/3 STRONGBOW στα ποτήρια μας.

Ο Θανάσης Μπάμπαλης και η Όλγα Ταμπουρή

Το Sani Gourmet Festival, ο λαμπερός γαστρονομικός θεσμός, φέτος ήταν αφιερωμένος στα νέα ταλέντα του χώρου. Από 20 έως τις 24 Μαΐου, οι πρόσφατα βραβευμένοι με αστέρι Michelin Chefs και τα ανερχόμενα ονόματα από τη Δυτική Ευρώπη και τις μεσογειακές χώρες, εξέπληξαν με την καινοτομία και την εφευρετικότητά τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, το cider STRONGBOW (Gold Apple & Red Berries) και η Amstel Radler Guarana ανέλαβαν να χαρίσουν στους παρευρισκόμενος μια ευχάριστη και δροσερή έκπληξη, «καλωσορίζοντάς τους» στa γεύματα του Sani Gourmet.

Η Ιωάννα Μπουζικάκου και ο Πέτρος Παπαχρήστου της PCP clothing

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα εννιά πρωτότυπα μενού, τα οποία συμμετείχαν στο Φεστιβάλ, συνδυάστηκαν ιδανικά, με μπίρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Οι ΒΙΟΣ 5, Affligem Blonde & Double, Alfa Weiss, και Fischer Pilsner, ανέδειξαν τη δυνατότητα της μπίρας να συνοδεύει ιδανικά επιλογές διάσημων σεφ.