Ένας από τους κορυφαίους σεφ παγκοσμίως επέλεξε το μανούρι ως το αγαπημένο του τυρί

Ένας από τους κορυφαίους σεφ παγκοσμίως επέλεξε το μανούρι ως το αγαπημένο του τυρί

Κατερίνα Νανοπούλου  1.08.2017
Το Bloomberg ζήτησε από 11 κορυφαίους σεφ παγκοσμίου φήμης να αναφέρουν το αγαπημένο...
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα λευκά και τα καφέ αβγά;

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα λευκά και τα καφέ αβγά;

Κατερίνα Νανοπούλου  31.07.2017
Δεν έχουν όλα τα αβγά το ίδιο χρώμα. Θα έχετε παρατηρήσει ότι κάποια είναι...
Συνταγή για σοκολαχταριστό υγρό κέικ χωρίς ζάχαρη

Συνταγή για σοκολαχταριστό υγρό κέικ χωρίς ζάχαρη

bubbles & avocados  31.07.2017
Μία μέρα, εκεί που καθόμουν στον καναπέ μου και σκεφτόμουν πόσο πολύ θα ήθελα...
Συνταγή για μπακαλιαρόπιτα από την Κεφαλονιά

Συνταγή για μπακαλιαρόπιτα από την Κεφαλονιά

Funky Cook   29.07.2017
Όλα τα Επτάνησα έχουν τουλάχιστον μια τοπική συνταγή με μπακαλιάρο. Η αγάπη...
Μετά από αυτό το βίντεο, μάλλον δεν θα ξαναφάτε αχινό σύντομα

Μετά από αυτό το βίντεο, μάλλον δεν θα ξαναφάτε αχινό σύντομα

Κατερίνα Νανοπούλου  28.07.2017
Καλοκαίρι. Θάλασσα, ούζο και θαλασσινά. Οι Έλληνες είμαστε εξοικειωμένοι...
Συνταγή για κοτόπουλο με φυστικοβούτυρο και καρύδα

Συνταγή για κοτόπουλο με φυστικοβούτυρο και καρύδα

Funky Cook   22.07.2017
Από μικρή όταν έβλεπα κλασικές αμερικάνικες ταινίες το φυστικοβούτυρο μου...
Φλογέρες με φύλλο ολικής άλεσης, ανθότυρο και μέλι

Φλογέρες με φύλλο ολικής άλεσης, ανθότυρο και μέλι

Funky Cook   22.07.2017
Αυτού του τύπου οι γλυκές πίτες με τυρί και μέλι είναι η αδυναμία μου! Φυσικά...
Σπαγγέτι ολικής άλεσης με γαρίδες, λεμόνι και μάραθο

Σπαγγέτι ολικής άλεσης με γαρίδες, λεμόνι και μάραθο

Funky Cook   21.07.2017
Αν η καλή ζωή έχει γεύση αυτή είναι ένα πεντανόστιμο και συγχρόνως ελαφρύ...
Ώστε αυτός είναι ο λόγος που τα βραστά αβγά έχουν αυτή την ενοχλητική μεμβράνη

Ώστε αυτός είναι ο λόγος που τα βραστά αβγά έχουν αυτή την ενοχλητική μεμβράνη

Κατερίνα Νανοπούλου  20.07.2017
Θα σας έχει τύχει σίγουρα να καθαρίζετε ένα βραστό αβγό και να δείτε μία λευκή...
Κρασί από τον πάτο της θάλασσας: Το οινοποιείο που χρησιμοποιεί τον βυθό ως κελάρι

Κρασί από τον πάτο της θάλασσας: Το οινοποιείο που χρησιμοποιεί τον βυθό ως κελάρι

Κατερίνα Νανοπούλου  19.07.2017
Κρασί από τον πάτο της θάλασσας έχετε πιει ποτέ; Εάν επισκεφτείτε την Κροατία...
Γιατί στα αλκοολούχα ποτά δεν υπάρχει ετικέτα με την διατροφική τους αξία;

Γιατί στα αλκοολούχα ποτά δεν υπάρχει ετικέτα με την διατροφική τους αξία;

Κατερίνα Νανοπούλου  18.07.2017
Εσείς γνωρίζετε ποιο αλκοολούχο ποτό έχει τις περισσότερες θερμίδες; Αν δεν...
Γιατί Ούζο σημαίνει Ελλάδα

Γιατί Ούζο σημαίνει Ελλάδα

18.07.2017
Ξέρετε ποια είναι η σημαντικότερη διαφορά του Ούζου από τα υπόλοιπα αλκοολούχα...
Τα γεμιστά ντόνατ με παγωτό είναι το γλυκό που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τη ζέστη

Τα γεμιστά ντόνατ με παγωτό είναι το γλυκό που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τη ζέστη

Κατερίνα Νανοπούλου  17.07.2017
Τα ντόνατ είναι υπέροχα. Το παγωτό είναι υπέροχο. Ο συνδυασμός τους, λοιπόν,...
Οι 10 διαλεχτές ταβέρνες της Τήνου

Οι 10 διαλεχτές ταβέρνες της Τήνου

Γιώργος Πίττας  16.07.2017
Η Τήνος μέσα σε τρία χρόνια έγινε από τους πρώτους γαστρονομικούς προορισμούς...