Στην Αρχελάου στο Παγκράτι υπάρχει ένα όμορφο μέρος που σερβίρει πρωινό που “μυρίζει” παράδοση, χωριό, γιαγιά, μαμά. Και για αυτό το αγαπάμε λίγο παραπάνω.
ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Μπορεί να ξεχνάμε πολλά. Αυτή την πίτσα -και τα λοιπά bar bites του Forget About It- ΠΟΤΕ!
ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΣΤΕΚΙ
Μαγειρεύεται και με άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας.
Ένας γαστρονομικός βοτανικός κήπος, που στήθηκε ανάμεσα στα αθηναϊκά νεοκλασικά και μοσχοβολάει βασιλικό, δεντρολίβανο και θυμάρι.
KATI NΟΣΤΙΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ
Και μους φράουλα σε ποτήρι.
Και μια σοβαρή ένδειξη ότι δεν πρέπει να φάμε τις φράουλες με τίποτα.
Enola: Για πεντανόστιμα αθηναϊκά πιάτα & κρασί στην όμορφη ταράτσα του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης
Στον 3ο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης έχει “στηθεί” ένα πολύ ατμοσφαιρικό εστιατόριο που σερβίρει ελληνικές συνταγές στην πιο ακραία νόστιμη εκδοχή τους.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ
Αν θέλουμε μπορούμε να μαγειρέψουμε το φαγητό μας με σπανάκι.
Το λες και dip, χορταίνει σαν κανονικό γεύμα, ταιριάζει με τη δίαιτα και δίνει ενέργεια, ακόμα και για αθλητισμό. Και το καλύτερο: Η παρασκευή θα μας πάρει 5'.
Και «Fraisier» - Τούρτα με φράουλες.