Greenpeace

Οι παλιές συνταγές έχουν θέση μόνο στην ιστορία αλλά και σαν μάθημα για το πόσα πράγματα πρέπει να κάνουμε διαφορετικά. Εδώ και τώρα.
Εντείνουν την εκστρατεία τους κατά της πολιτικής της κυβέρνησής του σχετικά με τις γεωτρήσεις για πετρέλαιο.
Απαγορευμένα φυτοφαρμάκα που σκοτώνουν τις μέλισσες μέσα σε μόλις ένα έτος εξάγονται σε τρίτες χώρες. Μεταξύ των εξαγωγέων και η Ελλάδα.
Ας εξασφαλίσουμε ότι το 2023 θα είναι το τέρμα, ο πάτος. Και από την επόμενη να ξεκινήσουμε να χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο. Είναι η μόνη λογική επιλογή!
Οι ευθύνες, οι λόγοι και τα μη ανακυκλώσιμα προϊόντα που όμως δηλώνονται ως τέτοια. Από τα 51εκατ. τόνους πλαστικών αποβλήτων των νοικοκυριών ανακυκλώθηκαν 2,4εκατ.
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός ζήτησε την άμεση απομάκρυνσή τους όταν διαδήλωσαν κατά της άρσης νόμου που απαγόρευε το fracking.
Η Coca Cola Co ανακοίνωσε ότι το "πράσινο" αναψυκτικό θα αλλάξει λογότυπο ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει να χρησιμοποιεί μπουκάλια που θα είναι πιο φιλικά για το Περιβάλλον.
Η Greenpeace ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Κομισιόν για τη συμπερίληψη τους στον κατάλογο βιώσιμων επενδύσεων της Ε.Ε.
To ένα μετά το άλλο καταρρίπτονται τα ρεκόρ περιβαλλοντικής καταστροφής, μόλις το πρώτο εξάμηνο του 2022.