ylossa

Ποια τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της γλώσσας που την κάνουν πιο ελκυστική.Τα βρετανικά αγγλικά πάντως και τα γερμανικά, παραμένουν η πιο ευγενική και η πιο άμεση γλώσσα αντίστοιχα.
Επιπλέον το Linklado βοηθά τις αυτόχθονες γυναίκες να βρουν εργασία αλλά και διατηρεί ζωντανές τις γλώσσες του Αμαζονίου.
«Οι γονείς θα πρέπει να μιλούν και να τραγουδούν στα μωρά τους όσο το δυνατόν περισσότερο ή να χρησιμοποιούν βρεφική ομιλία, όπως παιδικά τραγουδάκια και νανουρίσματα».
Πέρα από μια έξτρα δεξιότητα στο βιογραφικό, η ξένη γλώσσα αποτελεί τεράστιο εφόδιο για το μυαλό μας. Ας το εκμεταλλευτούμε. Να πώς.
Η χαμένη γλώσσα ανήκει στην ινδοευρωπαϊκή οικογένεια.
«Το επίπεδο γλωσσικής έκφρασης ως στοιχείο δηλωτικό της πνευματικής στάθμης του υποκειμένου»
Η νέα μελέτη με σύγχρονες μεθόδους και σε συνεργασία γλωσσολόγων και ειδικών γενετικής μετατοπίζει την κοιτίδα και υποστηρίζει πηγαίνει πίσω 8.100 χρόνια.
Ένας διδακτορικός φοιτητής του Κέιμπριτζ έλυσε ένα γραμματικό πρόβλημα που έχει μπερδέψει τους μελετητές της σανσκριτικής από τον 5ο αιώνα π.Χ.
Ο Τόλκιν, καθηγητής φιλολογίας και γλώσσας στην Οξφόρδη, πειραματιζόταν με την κατασκευή γλωσσών ή «γλωσσοποιεία», από την εφηβεία του.
Ζήτησε "συγγνώμη" και εκπρόσωποι του λένε πως "του αρέσει να πειράζει τους ανθρώπους". Το βίντεο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις περί ανάρμοστης συμπεριφοράς και υπήρξαν σχόλια περί "παιδοφιλίας"