Nέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για το δολοφόνο του Σεσίλ του λιονταριού: Είχε σκοτώσει παράνομα και μια αρκούδα

Nέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για το δολοφόνο του Σεσίλ του λιονταριού: Είχε σκοτώσει παράνομα και μια αρκούδα
Wisconsin Department of Natural Resources

Νέες αποκαλύψεις διέρρευσαν πρόσφατα σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες του Αμερικάνου οδοντίατρου που ευθύνεται για το βάναυσο θάνατο του Σεσίλ του λιονταριού -μια υπόθεση που αναστάτωσε όχι μόνο την Αμερική αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως απεικονίζουν νέες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Dr. Walter Palmer είχε σκοτώσει με χρήση τόξου μια μεγάλη μαύρη αρκούδα στο Ουισκόνσιν, πίσω στο 2006. Στις φωτογραφίες φαίνεται να ποζάρει περήφανος δίπλα στο άψυχο σώμα της αρκούδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ABC News, ο γιατρός δεν είχε άδεια για κυνήγι στη συγκεκριμένη περιοχή και, αφού σκότωσε την αρκούδα, προσπάθησε να δωροδοκήσει τους οδηγούς του με το ποσό των €18.000, για να καλύψουν το έγκλημά του. Αργότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προέβη σε ψευδείς δηλώσεις απέναντι σε ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, κατά τη διάρκεια των ερευνών τους. Στο τέλος, αφού συνελήφθη και υπέγραψε την ομολογία του, αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο της τάξης των €2.600.

Ο Palmer δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τη μέρα που οι οικολόγοι της Ζιμπάμπουε έδωσαν στα media το όνομά του, δίνοντας αυτομάτως πρόσωπο στον δολοφόνο του Σεσίλ του λιονταριού. Η υποστήριξη του κόσμου στη Ζιμπάμπουε είναι τουλάχιστον συγκινητική, με ανθρώπους και οργανώσεις από κάθε σημείο της Γης να ασκούν πίεση στις Ηνωμένες Πολιτείες για έκδοση του Palmer στις αρχές της Ζιμπάμπουε, ώστε να δικαστεί για την παράνομη δολοφονία του ζώου.