ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18/04/2016 07:05 EEST

Ποιος απήγαγε τον Johnny Depp και τη γυναίκα του και τους ανάγκασε να γυρίσουν αυτό το βίντεο;

PATRICK HAMILTON via Getty Images
US actor Johnny Depp (R) and his wife Amber Heard arrive at a court in the Gold Coast on April 18, 2016. Depp and Heard arrived at an Australian court April 18 over Heard's alleged illegal importation of their two Yorkshire terrier dogs Boo and Pistol into the country in a private jet in 2015, as Depp was in Australia for the filming of the latest Pirates of the Carribean movie. / AFP / Patrick HAMILTON (Photo credit should read PATRICK HAMILTON/AFP/Getty Images)

Λίγο καιρό μετά το σκάνδαλο με τον Johnny Depp και τη σύζυγό του, Amber Heard, η οποία κατηγορείτο ότι μετέφερε κρυφά τα σκυλιά τους στην Αυστραλία, χωρίς να τα δηλώσει, όπως απαιτούν οι υγειονομικοί κανονισμοί της χώρας, το ζευγάρι «ξαναχτυπά» με ένα εντελώς άβολο βίντεο.

Η Amber Heard, που αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και λόγω καλής συμπεριφοράς κατάφερε να λάβει μόνο 1.000 δολάρια πρόστιμα, ενώ το περιστατικό δεν θα καταγραφεί στο ποινικό της μητρώο.

Μέχρι εδώ, όλα πολύ καλά για το ζευγάρι και δεν θα έδινε κανείς συνέχεια στην υπόθεση αν δεν υπήρχε αυτό το βίντεο, το οποίο γύρισε ο Depp με τη σύζυγό του και μας προκαλεί μεγάλη αμηχανία.

Στο βίντεο, που μοιάζει λες και κάποιος έχει απαγάγει το ζευγάρι και το έχει αναγκάσει να διαβάσει ένα συγκεκριμένο σενάριο ή σαν να βρίσκονται στη Βόρεια Κορέα και να τους κοιτάζει ο Κιμ Γιονγκ Ουν, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η «Αυστραλία είναι ένα υπέροχο νησί», τον λόγο που έχει τόσο αυστηρούς υγειονομικούς νόμους και ότι λυπούνται που δεν δήλωσαν τα δύο σκυλιά τους.

«Protecting Australia is important. Declare everything when you enter Australia» (Η προστασία της Αυστραλίας είναι σημαντική. Δηλώστε τα πάντα, όταν εισέρχεστε στην Αυστραλία), είπε κλείνοντας το ζευγάρι, το οποίο δεν κατάφερε να πείσει κανέναν με αυτό το «αυθόρμητο» βίντεο.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post