Στη δημοσιότητα το σκληρό βίντεο που δείχνει τον μεθυσμένο Depp να ξεσπά και να κακοποιεί τη Heard

Cast member Johnny Depp and his actress wife Amber Heard arrive for the British premiere of the film
Cast member Johnny Depp and his actress wife Amber Heard arrive for the British premiere of the film

Μετά από ένα διάστημα σχετικής ηρεμίας στην υπόθεση του διαζυγίου Johnny Depp-Amber Heard, όπου οι μόνες ειδήσεις που είχαν διαρρεύσει είχαν να κάνουν είτε με τις διαδικασίες που ακολουθούσαν οι δικηγόροι των δύο πλευρών, είτε με την Heard που αρνήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο στην προγραμματισμένη ακρόαση, είτε με την Vanessa Paradis που θα καταθέσει υπέρ του πρώην συντρόφου της και πατέρα των δύο παιδιών της όταν πραγματοποιηθεί η επίσημη δίκη, χτες, 12/8, τα πράγματα πήραν μια ξαφνική τροπή προς το χειρότερο. Προς το πολύ χειρότερο.

Το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που τράβηξε η ίδια η Amber Heard, εν αγνοία του Depp, ένα πρωινό στο σπίτι τους, το οποίο δείχνει τον διάσημο ηθοποιό σε κατάσταση μέθης, να ξεσπά πάνω στη Heard και να σπάει ποτήρια και μπουκάλια κρασιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του site, το βίντεο τραβήχτηκε μήνες πριν την 21η Μαΐου, όταν και η Heard κατηγόρησε για πρώτη φορά δημόσια τον Depp για ενδοοικογενειακή βία.

Στο βίντεο η Heard ζητά συγγνώμη από τον Depp για κάτι που έκανε (δεν διευκρινίζεται τι) ενώ αυτός κοπανά τα ντουλάπια της κουζίνας ψάχνοντας για ποτήρια και αργότερα τον ρωτά αν ήπιε όλο το μπουκάλι με το κρασί που υπάρχει, άδειο πλέον, μπροστά της. Εκείνη την ώρα ο Depp φαίνεται να επιτίθεται στην Heard προσπαθώντας να της πάρει το κινητό από τα χέρια.

Άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον του Depp είπαν στο TMZ πως το βίντεο έχει δεχθεί μεγάλη επεξεργασία και έχουν αποκοπεί στιγμιότυπα όπου η Heard γελά ειρωνικά και προκαλεί τον Depp. Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν πως το βίντεο είναι μια τέλεια στημένη παγίδα από πλευράς της Heard.

Το βίντεο κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορεί να σταθεί ως στοιχείο στο δικαστήριο, όχι μόνο επειδή μπορεί να είναι επεξεργασμένο αλλά και επειδή ο Depp δεν γνωρίζει πως βιντεοσκοπείται, τουλάχιστον κατά τα φαινόμενα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω: