ΔΙΕΘΝΕΣ

Έτσι διέρρευσε το ηχητικό υλικό με το σεξιστικό παραλήρημα του Τραμπ

Art Del Cueto, a vice president for the National Border Patrol Council, puts his hand on the shoulder of Republican presidential candidate Donald Trump during a meeting at Trump Tower, Friday, Oct. 7, 2016, in New York. (AP Photo/ Evan Vucci)
Art Del Cueto, a vice president for the National Border Patrol Council, puts his hand on the shoulder of Republican presidential candidate Donald Trump during a meeting at Trump Tower, Friday, Oct. 7, 2016, in New York. (AP Photo/ Evan Vucci)
ASSOCIATED PRESS

Τον τρόπο με τον οποίο το νέο σκάνδαλο του Ντόναλντ Τραμπ διέρρευσε στον Τύπο περιγράφει το CNN.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής η Washington Post δημοσίευσε απόσπασμα από τα παρασκήνια της εκπομπής «Access Holywood», στο οποίο ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος πρόεδρος ακούγεται να προβαίνει σε ένα ανεπανάληπτο σεξιστικό παραλήρημα.

Στην ηχογραφημένη συνομιλία, ο Τραμπ φορούσε ένα μικρόφωνο και συνομιλούσε με τον Μπίλι Μπους, τον παρουσιαστή της εκπομπής που προβάλλεται στο κανάλι NBC, και ακούγεται να λέει για τις γυναίκες που τον ελκύουν: ««Απλά αρχίζω να τις φιλάω. Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να το κάνεις. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Τις πιάνεις από τo μ.... Μπορείς να κάνεις ό,τι θες».

Ακόμα, αναφερόμενος σε βραβευμένη παρουσιάστρια της εκπομπής που τον περίμενε να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες είπε τα εξής: «Προσπάθησα να την γ….. Ήταν παντρεμένη. Της τα έριξα πολύ χοντρά. Βασικά, την πήγα να αγοράσει έπιπλα. Ήθελε να πάρει έπιπλα. Είπα, "έλα να σου δείξω πού έχουν κάτι ωραία"».

Το ηχητικό απόσπασμα βρισκόταν εδώ και 11 χρόνια σε κάποιο σκονισμένο ράφι στα αρχεία του NBC. Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ο Ροντ Σίλβερσταιν, από την παραγωγή του «Access Hollywood», άρχισε να εξετάζει το υλικό και ήταν έτοιμος να το δημοσιεύσει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η στιγμή ήταν κατάλληλη, καθώς το σκάνδαλο θα έσκαγε πλησίον των εκλογών, αλλά όχι τόσο αργά ώστε οι υποστηριχτές του να μην έχουν τον χρόνο να αναθεωρήσουν που θα ρίξουν την ψήφο τους.

Μόνο που τον Σίλβερσταιν τον πρόλαβε ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Φάρεντχολντ, ο οποίος όλους αυτούς τους μήνες έχει βγάλει στην δημοσιότητα σειρά από σκάνδαλα αναφορικά με τον Τραμπ. Το υλικό φέρεται να του το παρέδωσε κάποιος άνθρωπος μέσα από το NBC.

Να σημειώσουμε ότι η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Μελάνια χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της «απαράδεκτες και προσβλητικές» τις παρατηρήσεις του συζύγου της για τις γυναίκες στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ωστόσο σημειώνει ότι «δέχθηκε τη συγγνώμη του».

Popular in the Community