Το πρώτο επίσημο trailer για το Trainspotting 2 είναι εδώ και ξεπερνά κάθε προσδοκία

Αν είχατε κρεμασμένη σε περίοπτη θέση στο σπίτι σας την κλασική, πλέον, αφίσα του Trainspotting με την πορτοκαλί γραμμή στο λευκό φόντο και γραμμένο με μεγάλα μαύρα γράμματα το μανιφέστο του Renton περί επιλογής ζωής, τότε ετοιμαστείτε για ένα μάλλον συγκινητικό πρωινό Πέμπτης.

Το πρώτο επίσημο trailer του Trainspotting 2 -το οποίο έχει τελικά τον τίτλο T2 Trainspotting- μόλις κυκλοφόρησε και είναι πολύ, πολύ καλύτερο από όσο περιμέναμε.

Στο δεύτερο μέρος της εμβληματικής ταινίας που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά, πρωταγωνιστεί το original cast του 1996, συμπεριλαμβανομένων φυσικά των Ewan McGregor (Renton), Jonny Lee Miller (Sick Boy), Ewen Bremner (Spud) και Robert Carlyle (Begbie), ενώ πίσω από την κάμερα βρίσκεται για άλλη μια φορά ο Danny Boyle.

Στο trailer βλέπουμε την παρέα να ενώνεται ξανά μετά από 20 χρόνια, ενώ η φωνή του Renton απαγγέλλει ένα γνώριμο μανιφέστο μόνο που τώρα είναι κατάλληλα εκσυγχρονισμένο για να ταιριάζει στη σημερινή εποχή: «Choose life, choose Facebook, Twitter, Instagram and hope that someone, somewhere cares».

Δείτε το παρακάτω και προσπαθήστε να μην ανατριχιάσετε με τις πρώτες νότες του «Born Slippy».

Το T2 Trainspotting θα βγει στους κινηματογράφους στις 27 Ιανουαρίου 2017