ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21/11/2016 09:30 EET | Updated 21/11/2016 09:30 EET

Το Ποτάμι απαντά στους βουλευτές που αποχώρησαν από το κόμμα

Eurokinissi

Με τίτλο «Απάντηση προς μελλοντικούς πολιτευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» και με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση της Κατερίνας Μάρκου από το κόμμα, ο επικεφαλής του Ποταμιού, απαντά τόσο σε αυτή όσο και στους προηγούμενους, τους Χάρη Θεοχάρη και Ιάσονα Φωτήλα, αλλά και σε αυτούς που ενδεχομένως θέλουν να φύγουν.

Ο κ. Θεοδωράκης λέει μεταξύ άλλων ότι χρεώνεται προσωπικά την ένταξη στα ψηφοδέλτια «προσώπων που το μόνο που τελικά τους νοιάζει είναι η καρέκλα και ο μισθός».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο κ. Φωτήλας έφυγε γιατί, όπως είπε, είχε κάλεσμα από την ΝΔ.

Η κα Μάρκου έφυγε γιατί, όπως λέει, έχει κάλεσμα από το ΠΑΣΟΚ.

Είχε προηγηθεί ο κ. Θεοχάρης που έφυγε γιατί είχε κάλεσμα από παντού.

Όμως, όπως είπα και χθες στην Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του Κινήματος, οι πιέσεις των παλιών συστημάτων δεν θα μας κάνουν να αλλάξουμε πορεία. Δεν θα μας ενσωματώσουν. Είναι προφανές ότι χρεώνομαι προσωπικά την ένταξη στα ψηφοδέλτια προσώπων που το μόνο που τελικά τους νοιάζει είναι η καρέκλα και ο μισθός. Και τρέχουν (φευ!) σε αυτούς που πιστεύουν ότι θα τους τα εξασφαλίσουν. Περιμένουμε να τους δούμε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Για να θυμίσουν και τότε σε όλους τους πολίτες τους λόγους που τους κάνουν να απεχθάνονται την πολιτική.

Sponsored Post