«Μην χαραμίσεις το ταλέντο σου»: Η συμβουλή που έδωσε ο Frank Sinatra στον George Michael

UNITED KINGDOM - SEPTEMBER 01:  ROYAL ALBERT HALL  Photo of Frank SINATRA, performing live onstage  (Photo by David Redfern/Redferns)
UNITED KINGDOM - SEPTEMBER 01: ROYAL ALBERT HALL Photo of Frank SINATRA, performing live onstage (Photo by David Redfern/Redferns)

Με τον θάνατό του έχουν έρθει στην επιφάνεια πολλές άγνωστες πτυχές του διάσημου τραγουδιστή, όπως οι πολλές καλές πράξεις που συνήθιζε να κάνει, χωρίς να γίνονται γνωστές. Ένα ακόμα πράγμα που δεν γνωρίζαμε (ή δεν θυμόμασταν) είναι το γράμμα που είχε στείλει ο Frank Sinatra στον George Michael το 1990, μετά από συνέντευξη που έδωσε ο δεύτερος στο περιοδικό Los Angeles Times' Calendar και μίλησε για την αυξανόμενη απογοήτευση που νιώθει με την διεθνή αναγνώρισή του.

Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter, η συνέντευξή αυτή του George Michael, οδήγησε τον Sinatra να του γράψει ένα γράμμα στο οποίο του τόνιζε ότι δεν πρέπει να χαραμίσει το ταλέντο του.

«Δεν καταλαβαίνω έναν άντρα που ζει με “την ελπίδα να μειώσει την επίδραση της διασημότητάς του”. Και τώρα είναι ένας φανταστικός τραγουδοποιός στα 27 του και θέλει να παραιτηθεί από αυτό που κάνει και εκατοντάδες ταλαντούχοι νέοι σε όλο τον κόσμο θα πυροβολούσαν την γιαγιά τους για να το κάνουν [...]».

«Έλα George. Χαλάρωσε.», τον συμβούλευσε ο Sinatra, ενώ του τόνισε ότι «το ταλέντο δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένο».

«Όσοι το έχουν, και προφανώς το έχεις αλλιώς το σημερινό εξώφυλλο του Calendar θα ήταν για τον Rudy Vallee- όσοι έχουν ταλέντο πρέπει να το αγκαλιάσουν, να το αποδεχτούν, να το φροντίσουν και να το μοιραστούν, μην τυχόν και σου το πάρει κάποιος μακριά, όσο γρήγορα σου το δάνεισε. Πίστεψέ με. Το έχω περάσει», γράφει στο τέλος.