Οι κόρες του Λευτέρη Πετρούνια παρακολούθησαν τον μπαμπά τους από την τηλεόραση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο, ενώ η Βασιλική Μιλλούση κατέγραφε σε βίντεο τις κορυφαίες αντιδράσεις τους.
Την Κυριακή (5/4), ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, ανεβαίνοντας και πάλι στην κορυφή του βάθρου με συνολική βαθμολογία 14.366 βαθμούς.
Η σύζυγός του δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που, μαζί με τις κόρες τους, παρακολουθούσαν την προσπάθεια του αγαπημένου τους ανθρώπου από την τηλεόραση. Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται η αγωνία των παιδιών αλλά και της Β. Μιλλούση, καθώς και η συγκίνησή τους όταν ανακοινώθηκε ότι ο Πετρούνιας κατέλαβε την πρώτη θέση.
Η σύζυγος του Έλληνα πρωταθλητή σημείωσε για τη στήριξη της οικογένειάς τους στο πρόσωπό του: «Γιατί πίσω από κάθε πρωταθλητή είναι μία οικογένεια που τον περιμένει με αγάπη».