Eξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπέτελ μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας.

Ο Ξαβιέ Μπέτελ χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή μία εβδομάδα αφότου είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό. Από αύριο, Παρασκευή 9 Ιουλίου, αναλαμβάνει και πάλι τα καθήκοντά του, ωστόσο θα το κάνει με τηλεργασία για την υπόλοιπη εβδομάδα.

Advertisement
Advertisement

https://www.huffingtonpost.gr/entry/se-sovare-katastase-noseleeetai-me-koronoio-o-prothepoeryos-toe-loexemvoeryoe_gr_60e32c29e4b094dd268e6cb6

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Επικρατείας, ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, «ευχαριστεί το προσωπικό του νοσοκομείου ( CHL ) για τη φροντίδα που του παρείχαν τις τελευταίες ημέρες με μεγάλο επαγγελματισμό, αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό, καθώς και όλους τους επαγγελματίες της υγείας που είναι στην πρώτη γραμμή στην κοινή καταπολέμηση του ιού».

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ