Ένας έφηβος πέθανε αφού θάφτηκε ζωντανός όταν κατέρρευσε πάνω του ένα τούνελ από άμμο που κατασκεύασε ο ίδιος.

Ο 17χρονος Ρικάρντο βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του από τη Ρώμη.

Advertisement
Advertisement

Εφτιαξε ένα τούνελ στην άμμο στην παραλία Μοντάλτο ντι Κάστρο, κοντά στα σύνορα της Ταρκουίνια στη βορειοδυτική Ιταλία, το οποίο σκόπευε να περάσει έρποντας από τη μια πλευρά στην άλλη.

Ωστόσο, όταν έφτασε στο κέντρο, η κατασκευή υποχώρησε και πέθανε από ασφυξία.

Ένας κολυμβητής που ήταν μάρτυρας του περιστατικού, το οποίο συνέβη χθες, δήλωσε στα τοπικά νέα: ”Είχε φτιάξει ένα τούνελ. Ήθελε να μπει από τη μία πλευρά και να βγει από την άλλη.

″Αλλά καθώς περνούσε, όταν έφτασε στο κέντρο, όλα κατέρρευσαν και η τρύπα καλύφθηκε εντελώς.

″Δεν μπορούσες να δεις τίποτα πια- θα μπορούσες να περπατήσεις μέσα από αυτό και να μην καταλάβεις τίποτα”.

Ένας άλλος ντόπιος δήλωσε ότι ο έφηβος θάφτηκε μέσα σε ”λίγες στιγμές”.

Advertisement

 

 

Advertisement

Ο πατέρας του Ρικάρντο, οι λουόμενοι και οι ναυαγοσώστες προσπάθησαν να τον σώσουν πριν φτάσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην παραλία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η δήμαρχος του Mοντάλτο, δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA: ”Μια τραγωδία που μας έχει συγκλονίσει όλους.

″Είναι αδιανόητο ένας νέος άνθρωπος να χάνει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο.

Advertisement

″Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε αυτή την οικογένεια, με την οποία συμπάσχουμε όλοι βαθύτατα”.

Advertisement