Ο ηγέτης της Χαμάς στη Γάζα, Γιαχία Σινουάρ, ο γενικός γραμματέας της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα και ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ παρουσιάζονται ως οι τρεις βασικοί στόχοι του Ισραήλ και του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter). Και οι τρεις απεικονιζόμενοι ηγέτες είναι πλέον νεκροί.
Στο βίντεο, το οποίο φαίνεται να δημοσιεύτηκε στο X από τον σύμβουλο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Τοπάζ Λουκ, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου εμφανίζεται να ρίχνει βελάκια σε έναν στόχο, πάνω στον οποίο έχουν τοποθετηθεί οι φωτογραφίες των τριών ηγετών. Στις σκηνές του βίντεο φαίνεται να πετυχαίνει και τους τρεις στόχους.
Δεν έχει διευκρινιστεί αν το βίντεο δημιουργήθηκε με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης. Ωστόσο, το βασικό του μήνυμα φαίνεται να είναι συμβολικό, υπογραμμίζοντας τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ εναντίον βασικών αντιπάλων του στην περιοχή.
בול במטרות pic.twitter.com/IgNL8rHiMh
— Topaz Luk טופז לוק (@TopazLuk) March 9, 2026