Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο 2ος ημιτελικός του Sing For Greece, με τους τρεις παρουσιαστές να δίνουν για άλλη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό- ειδική μνεία στην απολαυστική Κατερίνα Βρανά. Όπως και στον πρώτο ημιτελικό, δεν έλειψαν τα παράπονα για τον ήχο, με τον αδελφό του Good Job Nicky, Χάρη Βαρθακούρη, να «μαλώνει» δημόσια την Κρατική τηλεόραση.

Από τους κερδισμένους της βραδιάς ήταν ο Zaf, που με την ενέργειά του και την άρτια, τεχνικά, ερμηνεία του κατάφερε να αναδείξει περισσότερο ακόμα τη συμμετοχή του.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το Χ (πρώην twitter), η μεγάλη αδικημένη της βραδιάς ήταν η Τιανόρα που δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Κυριακής, αν και η εμφάνισή της αποτέλεσε πηγή έμπνευσής για αρκετά tweets.

Οι απολαυστικές «καρτ ποστάλ» των Καπουτζίδη, Βρανά, Μαγγίρα, κέρδισαν και αυτή τη φορά το κοινό, ειδικά εκείνη που σατίρισε τα τεχνικά δεινά της κρατικής τηλεόρασης.

Τα πολύπλοκα ονόματα των συμμετοχόντων δεν έμειναν επίσης ασχολίαστα.

Advertisement

Τι συνέβη με τον Good Job Nicky; Το μεγάλο φαβορί του τελικού, μετά τον Ακύλα, έλαβε ίσως τα περισσότερα σχόλια στον 2ο ημιτελικό, προβληματίζοντας αρκετούς για την απόδοσή του στο live -ειδικά στο φινάλε-, ενώ άλλοι τον προέτρεπαν στάθηκαν στην εντυπωσιακή του εξωτερική εμφάνιση.

Advertisement

Τάμτα: Η πιο μελωδική στιγμή του Sing for Greece

Μια μοναδική guest εμφάνιση πραγματοποίησε η Τάμτα στον 2ο ημιτελικό, ενώ η ερμηνεία της στο With Love που δεν είχε καταφέρει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα το 2007 χάνοντας από τον Σαρμπέλ, καταχειροκροτήθηκε στην αίθουσα και απέσπασε αποθεωτικά σχόλια από το κοινό του διαδικτύου.

Η Τάμτα στη σκηνή.

Advertisement