Ακόμα ένα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Η Jennifer Lopez αποκαλύπτει την εμπειρία της με σκηνοθέτη

«Μου ζήτησε να βγάλω την μπλούζα μου και να του δείξω τα ... μου»

Άλλη μια σταρ του Hollywood αποκάλυψε ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar, η Jennifer Lopez μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της στην αρχή της καριέρας της.

«Δεν είχα την ίδια εμπειρία σεξουαλικής κακοποίησης όπως πολλές άλλες γυναίκες. Αλλά θυμάμαι ότι στην αρχή της καριέρας μου, ένας σκηνοθέτης μου ζήτησε να βγάλω την μπλούζα και να του δείξω τα..μου (το στήθος). Φυσικά δεν το έκανα», δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Επιπλέον η Lopez είπε ότι τρομοκρατήθηκε και έτσι δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν συνέβη αυτό και να κατηγορήσει τον σκηνοθέτη. «Θυμάμαι την καρδιά μου να χτυπάει τόσο δυνατά και να λέω στον εαυτό μου “τι έκανα τώρα; αυτός ο άντρας θέλει να με προσλάβει”. Ήταν μια από τις πρώτες μου ταινίες, αλλά ήξερα ότι αυτή η συμπεριφορά ήταν απρεπής και καθόλου σωστή. Η καταγωγή μου από το Bronx “έλεγε” να μην φοβηθώ».

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Jennifer Lopez μίλησε κατά τη διάρκεια των Χρυσών Σφαιρών για τη σημασία του κινήματος #MeToo και την ισότητα στο Puerto Rico. «Βρίσκομαι σήμερα εδώ ντυμένη στα μαύρα στηρίζοντας το Time’s Up από μακριά. Το ίδιο αισθανόμαστε κι εδώ στο Puerto Rico, θέλουμε να μας συμπεριφέρονται ισότιμα», είπε η Lopez.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην βρετανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.