ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
12/09/2019 09:02 EEST

Ανακαινίζει ξενοδοχεία της στη Ρόδο η Thomas Cook

Επενδύσεις 6 εκατ. ευρώ, για τη βελτίωση δύο μονάδων δυναμικότητας 240 δωματίων.

Creatikon Studio via Getty Images

Ενας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς διεθνώς, η Thomas Cook, προβαίνει σε νέες επενδύσεις στη Ρόδο, σφραγίζοντας τον σταθερό προσανατολισμό της στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη.

Μετά το πρόσφατο άνοιγμα του τρίτου ξενοδοχείου της αλυσίδας Cook’s Club στην Ελλάδα, το «Cook’s Club City Beach Rhodes» στη Ρόδο, η Thomas Cook Hotels & Resorts θα επενδύσει 6 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση ενός ακόμη συγκροτήματος 2 κτιρίων (240 δωμάτια), σε ένα από τα πιο σημαντικά ξενοδοχεία του χαρτοφυλακίου του ομίλου στη Ελλάδα, το Sunwing Kallithea στη Ρόδο, με στόχο τη διατήρηση του ως ένα από τα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ακόμη 7 εκατ. ευρώ επενδύθηκαν για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου τον χειμώνα, προσθέτοντας δωμάτια με πισίνα, ώστε να καλυφθεί η ζήτηση για
περισσότερο πολυτελή, οικογενειακά καταλύματα.

Παράλληλα, στο ξενοδοχείο λειτουργεί πιλοτικά περιβαλλοντικό πρόγραμμα,
συλλέγοντας πάνω από 130 κιλά πλαστικών μιας χρήσης στους 3 θερινούς μήνες, από τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Επίσης, η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 370 άτομα προσωπικό στις
ξενοδοχειακές μονάδες Sunprime Miramare και Sunwing Kallithea της Ρόδου, ενώ στο σύνολό τους τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται στην Ελλάδα, απασχολούν
περισσότερα από 640 άτομα.

Επίσης, στη Ρόδο άνοιξε το πρώτο συγκρότημα της βραβευμένης αλυσίδας μπουτίκ ξενοδοχείων, Casa Cook, με σχεδιασμό ιδιαίτερης αισθητικής. Η Casa Cook διαθέτει τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες, με την πέμπτη να ανοίγει τον ερχόμενο χειμώνα στην Αίγυπτο και την έκτη το επόμενο καλοκαίρι στη Μαγιόρκα, με ιδιαίτερη σημασία για τον όμιλο να αποτελεί το άνοιγμα του πρώτου Casa Cook που απευθύνεται σε οικογένειες, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά της Κρήτης.