ΔΙΕΘΝΕΣ
24/11/2018 21:19 EET

Αποφάσισαν να καθαρίσουν το σπίτι τους κι έγιναν εκατομμυριούχοι

Ένα ζευγάρι από τη Λουιζιάνα πήρε τη μοιραία απόφαση να συγυρίσουν το σπίτι τους, όταν ανακάλυψαν τυχαία έναν λαχνό. Μόλις τον έλεγξαν διαπίστωσαν ότι κέρδιαν 1,8 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το BBC. Πλέον, μπορούν να αγοράσουν ρομπότ για τις δουλειές.

Tο αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι πως ο τυχερός λαχνός βρέθηκε μόλις δυο εβδομάδες πριν την λήξη του, καθώς ήταν από την κλήρωσε που είχε γίνει στις 6 Ιουνίου και σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο νικητής πρέπει να εμφανιστεί εντός έξι εβδομάδων αλλιώς θεωρείται άκυρος. 

«Κοιτούσαμε τα νούμερα ξανά και ξανά», δήλωσε ο σύζυγός Χάρολντ Έρενμπεργκ , σημειώνοντας πως μέχρι να διεκδικήσουν επισήμως το έπαθλο πίστευαν πως κάτι θα γίνει και δεν θα το πάρουν τελικά.

Μετά την παρακράτηση των σχετικών φόρων, το ζευγάρι κατέληξε με 1.3 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που όπως είπαν σκοπεύουν να αποταμιεύσουν για την σύνταξή τους. 

«Δεν έχουμε σκοπό να αγοράσουμε τίποτα τρελό ή να κάνουμε μεγάλα ταξίδια. Το πιο διασκεδαστικό που θα κάνουμε είναι να καταθέσουμε αυτήν την επιταγή», είπε η Τίνα Έρενμπεργκ.