Ας κάνουμε το χώρο μας όμορφο με λουλούδια

Δεν είναι τυχαίο που αρκετοί θεραπευτές προτείνουν την φροντίδα των λουλουδιών ως θεραπεία για διάφορα προβλήματα.
.
.
.

Νιώθεις λίγο τον χώρο σου μουντό και θα ήθελες μια μικρή αλλαγή; Δοκίμασε να διακοσμήσεις τα δωμάτια του σπιτιού σου καθώς και τα μπαλκόνια και τις βεράντες σου με όμορφα λουλούδια και δες πόσο θα αλλάξει η διάθεσή σου!

Τα λουλούδια έχουν μια «μαγική» ιδιότητα να σου φτιάχνουν τη διάθεση, να μην σε αφήνουν να μελαγχολήσεις και να σε κρατάνε λιγάκι απασχολημένη με την φροντίδα τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που αρκετοί θεραπευτές προτείνουν την φροντίδα των λουλουδιών ως θεραπεία για διάφορα προβλήματα.

Από το πιο απλό να βάλεις λουλούδια στα βάζα σου, που πολύ πιθανόν να είναι άδεια ή καταχωνιασμένα σε κανένα ντουλάπι, μέχρι να φτιάξεις τα μπαλκόνια σου και να τα γεμίσεις με μικρά ή μεγάλα γλαστράκια, οι επιλογές είναι πάρα πολλές, όρεξη να έχεις.

.
womens life/element evanto
.
.
womens life/element evanto
.

Μια ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις μπουκάλια από προϊόντα που δεν χρειάζεσαι πια και να τα μετατρέψεις σε βάζα. Αν έχεις και κάποια καλλιτεχνική κλίση, μπορείς να ζωγραφίσεις τα μπουκάλια ώστε να φτιάξεις το δικό σου προσωπικό δημιούργημα.

.
womens life/element evanto
.

Ανάλογα με την περιοχή που μένεις και αν θέλεις φυτά εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου, καλύτερα να συμβουλευτείς έναν ανθοπώλη, για να αγοράσεις ανθεκτικά λουλούδια. Επίσης, ένας ανθοπώλης μπορεί να σε συμβουλέψει για λουλούδια που ήδη έχεις και θέλεις λίγο να τα περιποιηθείς με κάποιο λίπασμα.

.
womens life/element evanto
.

Αυτήν την περίοδο πραγματοποιούνται πολλές εκθέσεις λουλουδιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία να επισκεφτείς κάποια κοντά σου και να ομορφύνεις το σπίτι, την αυλή, τη βεράντα σου με πανέμορφα, πολύχρωμα λουλούδια. Θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα και θα δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο σου.

.
womens life/element evanto
.