Ατλάντα: Σκότωσε υπάλληλο εστιατορίου γιατί είχε πολύ μαγιονέζα το σάντουιτς του

Στο εστιατόριο βρισκόταν και ο 5χρονος γιος της τραυματισμένης.
.
.
Instagram

Αιματηρή επίθεση, ύστερα από διαφωνία με πελάτη σχετικά με το σάντουιτς που του σερβιρίστηκε έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή (26/6) στο κατάστημα εστίασης «Subway» στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να χάσει τη ζωή της η Μπριτάνι Μέικον, 26 ετών και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η Τζάντα Στάτουμ 24 ετών. Στο εστιατόριο βρισκόταν και ο 5χρονος γιος της τραυματισμένης.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, ο λόγος του εκνευρισμού είναι ότι είχαν βάλει πολύ μαγιονέζα.

«Ήταν ένα τραγικό γεγονός, που δεν χρειαζόταν να γίνει» είπε ο αναπληρωτής επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Ο ύποπτος μπήκε στο εστιατόριο για να παραγγείλει ένα σάντουιτς και κάτι πήγε λάθος και εκνευρίστηκε τόσο που αποφάσισε να ξεσπάσει στους δύο υπαλλήλους».

Το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι συνέλαβε έναν 36χρονο άνδρα.

«Μου ραγίζει την καρδιά να ξέρω ότι κάποιος έχει το θράσος να σημαδεύει με ένα όπλο και να πυροβολεί κάποιον για κάτι τόσο μικρό όσο η υπερβολική ποσότητα μαγιονέζας σε ένα σάντουιτς» δήλωσε ο Γουίλει Γκλέμ, συνιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ο Αλ Μπέιλι, ο άλλος συνιδιοκτήτης του καταστήματος, σοκαρίστηκε όταν έμαθε τι εκτυλίχθηκε, λέγοντας: «Βγάζεις ένα όπλο και πυροβολείς κάποιον, για ένα σάντουιτς, η καρδιά μου έχει ραγίζει».

Τα πλάνα από το κλειστό κύκλωνα παρακολούθησης των πυροβολισμών δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί.

Πηγή: Mirror.co.uk