Αβινιόν: Έκοψε τη γλώσσα του επίδοξου βιαστή της και την παρέδωσε στην αστυνομία

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, με καταγωγή από την Τυνησία, περίπου 30 ετών, ο οποίος διαμένει παράνομα στη Γαλλία.
Owen Franken via Getty Images

Μια γυναίκα, 57 ετών, έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης την στιγμή που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της στην πόλη Αβινιόν, ξημερώματα της 19ης Φεβρουαρίου.

Στις 4 το πρωί, η γυναίκα πήρε το κατοικίδιο της και άρχισε να κάνει βόλτες γύρω από το σπίτι της, στην περιοχή του Σέντ Ζαν στην Αβινιόν.

Ξαφνικά, ένας άνδρας την πλησίασε και επιχείρησε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι της.

Η 57χρονη μητέρα, όχι μόνο δεν έχασε την ψυχραιμία της, αλλά πήρε τη κατάσταση στα χέρια της. Η γυναίκα είχε την ιδέα να δαγκώσει δυνατά την γλώσσα του άνδρα με αποτέλεσμα να του κόψει ένα κομμάτι, όπως μεταδίδει το γαλλικό δίκτυο France Bleu.

Στη συνέχεια, επέστρεψε στο σπίτι της για να αφήσει τον σκύλο και μαζί με τον γιο της, πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήμα της περιοχής.

Εκεί, παρέδωσε στους αστυνομικούς το αποδεικτικό στοιχείο του παρ′ ολίγον βιαστή της: το κομμάτι από τη γλώσσα του.

Περιγράφοντας αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο ο άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε, η 57χρονη μητέρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αρχικά ο άνδρας με πλησίασε και στη συνέχεια προσπάθησε με δύναμη να με αγκαλιάσει και να με φιλήσει. Μετά έβαλε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι μου».

Στην προσπάθειά της να αμυνθεί, η γυναίκα του δάγκωσε τη γλώσσα και, λίγο αργότερα, παρέδωσε το κομμάτι που του έκοψε, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Το πρώτο πράγμα που έκαναν οι αστυνομικές αρχές ήταν να σπεύσουν στο σημείο όπου σημειώθηκε η επίθεση, όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, με καταγωγή από την Τυνησία, περίπου 30 ετών, ο οποίος διαμένει παράνομα στη Γαλλία.

Ο ίδιος πάντως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα ήταν αυτή που πρώτη του επιτέθηκε.

Δημοφιλή