Άγιο είχε οδηγός νταλίκας που έπεσε σε παγωμένο ποτάμι της Μασαχουσέτης (βιντεο)

Ο οδηγός, ο οποίος δεν ήξερε να κολυμπήσει, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά διαπιστώθηκε ότι ήταν ελαφρά τραυματισμένος, σύμφωνα με την αστυνομία.
.
.
Youtube

Άγιο είχε ένας οδηγός νταλίκας που έπεσε από μια γέφυρα στον παγωμένο ποταμό Τσάρλς στο Γουέστον της Μασαχουσέτης, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το βίντεο της δραματικής πτώσης, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από την Πολιτειακή Αστυνομική Ένωση της Μασαχουσέτης, δείχνει την νταλίκα να σπάει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της γέφυρας, να αναποδογυρίζει και στη συνέχεια να πέφτει στο παγωμένο ποτάμι.

Σύμφωνα με τις αρχές ο οδηγός βγήκε από την καμπίνα της νταλίκας και ανέβηκε στο δρόμο περιμένοντας το ασθενοφόρο να τους παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία, η πυροσβεστική υπηρεσία του Γούστον και άλλες μονάδες ανταποκρίθηκαν για να βοηθήσουν στη διάσωση. Ο οδηγός, ο οποίος δεν ήξερε να κολυμπήσει, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά διαπιστώθηκε ότι ήταν ελαφρά τραυματισμένος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το Γουέστον βρίσκεται περίπου 24 μίλια δυτικά του κέντρου της Βοστώνης και ολόκληρη η περιοχή της Νέας Αγγλίας επλήγη από μια χιονοθύελλα μια ήμερα πριν το ατύχημα.

Δημοφιλή