Αφρικανοί έκαναν μακιγιάζ και προσπάθησαν να μπουν στο Ντουμπάι σαν Άραβες

Οι φωτογραφίες των τριών μεταμφιεσμένων ανδρών κάνουν τον γύρο των αφρικανικών ειδησεογραφικών ιστοσελίδων εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα.
.
.
kaya959

Τρεις Αφρικανοί συνελήφθησαν πρόσφατα στην Αλγερία επειδή φέρονται να μεταμφιέστηκαν σε Άραβες για να φτάσουν στο Ντουμπάι.

Σε μια σκηνή που θυμίζει την καλτ κωμωδία «White Chicks», βλέπουμε τους τρεις μαύρους με τα μισά πρόσωπά τους καλυμμένα με μακιγιάζ να ποζάρουν στις αρχές της Αλγερίας που τους συνέλαβαν. Οι αξιωματούχοι παρατήρησαν ότι δεν ήταν αυτοί που ισχυρίζονταν παρότι φορούσαν παραδοσιακά ρούχα και κάλυπταν τα πρόσωπά τους νικάμπ.

Σύμφωνα με τον νοτιοαφρικανικό σταθμό ειδήσεων Kaya 959, οι τρεις άνδρες προσπαθούσαν να φτάσουν στο Ντουμπάι με την ελπίδα να κάνουν μια καλύτερη ζωή για τους εαυτούς τους, αλλά δυστυχώς για αυτούς, το σχέδιό τους ανατράπηκε στην Αλγερία. Δεν είναι σαφές τι τιμωρία αντιμετωπίζουν, αλλά μάλλον θα σταλούν πίσω στην πατρίδα τους.

.
.
Kaya 959

Οι φωτογραφίες των τριών μεταμφιεσμένων ανδρών κάνουν τον γύρο των αφρικανικών και αραβικών ειδησεογραφικών ιστοσελίδων εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα.

Η εθνικότητα των ανδρών αποτέλεσε επίσης θέμα συζήτησης στο Διαδίκτυο, με κάποιους ανθρώπους να ισχυρίζονται ότι ήταν Νιγηριανοί και άλλοι να λένε ότι ήταν από το Μάλι.