Διαδικτυακή συναυλία για την πανδημία με Σπρίνγκστιν, Μπον Τζόβι και Χάλσεϊ

«Jersey 4 Jersey» στις 22 Απριλίου, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των υγειονομικών υπηρεσιών.
Youtube

Ο Μπρους Σπρίνγκστον, ο Τζον Μπον Τζόβι, η Χάλσει και άλλοι σταρ από την Πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ -από τον Ντάντι Ντε Βίτο, τον Τόνι Μπένετ και τη Γούπι Γκόλντμπεργκ μέχρι τον Κρις Ροκ- θα δώσουν το «παρών», καθένας από το σπίτι του, στις 22 Απριλίου στη διαδικτυακή συναυλία «Jersey 4 Jersey», στόχος της οποίας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για ενίσχυση της πρώτης γραμμής κατά της πανδημίας.

Η συναυλία, που διοργανώθηκε από το νεοσύστατο New Jersey Pandemic Relief Fund (NJPRF), θα μεταδοθεί μέσω των εφαρμογών Apple Music και Apple TV, του E Street Radio στο SiriusXM, τοπικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών.

«Το Νιου Τζέρσεϊ είναι στην πρώτη γραμμή της πανδημίας, γεγονός το οποίο κάνει πιο σημαντικό παρά ποτέ για μας να κάνουμε αυτό που ξέρει καλύτερα να κάνει η Πολιτεία μας -να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον» αναφέρει στην ανακοίνωση, η Τάμι Μέρφι, σύζυγος του κυβερνήτη της Πολιτείας Φιλ Μέρφι. «Γι′ αυτόν τον λόγο, ζητάμε από τον καθένα να συστρατευθεί με το NJPRF και με κάποιους από τους καλύτερους του Νιου Τζέρσεϊ, για λίγη μουσική διασκέδαση που έχουμε τόσο ανάγκη, σε αυτούς τους άνευ προηγουμένου καιρούς» προσθέτει.