Διεγράφη από τη ΝΔ ο γιός αρχιβασανιστή της Μακρονήσου

Για χυδαίες και ρεβανσιστικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Στη διαγραφή του μέλους της, Χρήστου Σκαλούμπακα, γιού του δεσμοφύλακα της Μακρονήσου, Παναγιώτη Σκαλούμπακα, προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, για «ακραίες και ρεβανσιστικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο.»

Το θέμα είχε αναδείξει και η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα μέσω Facebook. Η κα. Ακρίτα, η οποία είχε υποχρεώσει τον κ.Σκαλούμπακα να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη για υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της, δημοσίευσε αναρτήσεις του κ.Σκαλούμπακα ο οποιος έγραφε μεταξύ άλλων: «Ο,τι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια».

«Εσείς στη ΝΔ να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χ. Σκαλούμπακα με παλαιά και νέα τουιτ παρόμοιου ύφους και ήθους. Έχει φωτογραφηθεί τόσο με την κομματική του ταυτότητα όσο και με τον Αδωνι της καρδιάς σας. Ωραίο μήνυμα περνάει προεκλογικά, όχι;», σχολίασε η κα.Ακρίτα.

O Παναγιώτης Σκαλούμπακας (1918 - 5 Ιανουαρίου 2010) ήταν ανώτατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, γνωστός κυρίως για τη βίαιη δράση του ως διοικητής τάγματος επί των στρατευμένων-κρατουμένων στον Οργανισμό Αναμορφωτηρίων Μακρονήσου, κατά την διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου.