Δολοφονία στον Διόνυσο: Στη Θεσσαλονίκη έπιασαν τον 26χρονο συγκάτοικο του θύματος

Από την πρώτη στιγμή για τους ερευνητές της Ασφάλειας βασικό ύποπτος για τη δολοφονία ήταν ο 26χρονος συγκάτοικος τού θύματος, ο οποίος είναι και γαμπρός του.
ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ 40ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ 40ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Eurokinissi

Στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων της Θεσσαλονίκης τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν τον 26χρονο συγκάτοικο τού υπηκόου Πακιστάν, ο οποίος εντοπίστηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στον Διόνυσο το απόγευμα τής Τετάρτης.

Από την πρώτη στιγμή για τους ερευνητές της Ασφάλειας βασικό ύποπτος για τη δολοφονία ήταν ο 26χρονος συγκάτοικος τού θύματος, ο οποίος είναι και γαμπρός του, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι της οδού Ροδοπόλεως, ενώ δεν βρέθηκαν άλλα δακτυλικά αποτυπώματα εκτός από του θύματος και του γαμπρού του. Παράλληλα μέσα από βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες διαπίστωσαν ότι στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος ήταν ο 26χρονο, ο οποίος εργάζεται ως ντελίβερι για συγκεκριμένη εταιρεία με χαρακτηριστικό μπλε κουτί επάνω στο δίκυκλό του.

Ο 26χρονος αμέσως μετά την πράξη του έσπευσε να εξαφανιστεί, κλείνοντας το κινητό τηλέφωνό του, αλλά τα στελέχη της Ασφάλειας τον εντόπισαν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία και τις μετέπειτα κινήσεις του.

Τώρα καλείται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Δημοφιλή