Η απίστευτη ιδέα βραβευμένου σεφ για να μην φαίνεται άδειο το εστιατόριο και να τηρούνται οι αποστάσεις

Ήδη την οργανώνει για να είναι έτοιμος όταν ανοίξει το εστιατόριο -με τρία αστέρια Michelin- στο τέλος του μήνα.
Ο σεφ Πάτρικ O'Κόνελ.
The Washington Post via Getty Images
Ο σεφ Πάτρικ O'Κόνελ.

Μια απίστευτη ιδέα είχε ένα σεφ στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, που σχεδιάζει να ανοίξει ξανά το εστιατόριό του στο τέλος του μήνα. Σύμφωνα με το Insider, βγήκε έναν ασυνήθιστο τρόπο για να γεμίσει τα κενά τραπέζια και να διασφαλίσει ότι οι πελάτες τηρούν τις αποστάσεις: κούκλες.

Ναι, αναφερόμαστε σε κούκλες που βρίσκονται συνήθως στα καταστήματα για να δείχνουν τα ρούχα. Εκείνος θα τις βάλει να κάθονται στα τραπέζια που πρέπει να μείνουν κενά.

Ο Πάτρικ O’Κόνελ, σεφ στο Inn at Little Washington στην Ουάσιγκτον της Βιρτζίνια, ήδη συνεργάζεται με το Shirlington’s Signature Theatre, για να φτιάξει τις κούκλες, οι οποίες θα φοράνε ρούχα της δεκαετίας του 1940. Το προσωπικό του εστιατορίου θα σερβίρει επίσης με ψεύτικο κρασί και θα τις ρωτάει «εάν ήταν ευχάριστη η βραδιά στο εστιατόριο».

The Washington Post via Getty Images

Ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια, Ραλφ Νόρθαμ στις 9 Μαΐου ανακοίνωσε ότι τα εστιατόρια θα μπορούν να ανοίξουν ξανά από τις 15 Μαΐου – αλλά μόνο τραπέζια που είναι σε υπαίθριο χώρο. Το Inn at Little Washington, που έχει τρία αστέρια Michelin, δεν έχει υπαίθριο χώρο, οπότε αναμένεται να ανοίξει στο τέλος του μήνα.

The Washington Post via Getty Images