Η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται. Η Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt για ανύπαρκτη οικονομική υποστήριξη στα παιδιά

Η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται. Η Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt για ανύπαρκτη οικονομική υποστήριξη στα παιδιά
Lucas Jackson / Reuters

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt χώρισαν, μετά από την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η ηθοποιός.

Έκτοτε, οι δυο τους έχουν από κοινού την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, όμως τα διαδικαστικά του διαζυγίου συνεχίζονται μέχρι σήμερα, καθώς ακόμα υπάρχουν διαφωνίες.

Σε νέα κατάθεση που εστάλη από τη Jolie την Πέμπτη, η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο Pitt δεν έχει συμβάλει στην οικονομική υποστήριξη των παιδιών από τον χωρισμό και ζήτησε από το δικαστήριο να τον πιέσει να υπακούσει στα όσα ζητάει.

«Είναι καθήκον του Pitt να υποστηρίξει οικονομικά τα παιδιά του. Μέχρι και σήμερα, ο Pitt δεν έχει δώσει κάποιο χρηματικό ποσό», έγραψε η δικηγόρος της Angelina Jolie, Samantha Bay σε επιστολή που εστάλη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες. «Η Jolie σκοπεύει να καταθέσει αίτημα για δικαστική εντολή ώστε να λάβει μια αναδρομική απόφαση για την ουσιαστική στήριξη των παιδιών», προσθέτει η δικηγόρος.

Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρη η έννοια «ουσιαστική», καθώς η συμφωνία του ζευγαριού όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα, είναι άτυπη και δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.