Η Έμμα Στόουν μιλά για τον Ράιν Γκόσλινγκ: Είναι τόσο ξεχωριστός, μου έμαθε πολλά

Η Έμμα Στόουν μιλά για τον Ράιν Γκόσλινγκ: Είναι τόσο ξεχωριστός, μου έμαθε πολλά
Rebecca Sapp via Getty Images

Το «La La Land», η βραβευμένη ταινία του Νταμιεν Σαζέλ που κυκλοφόρησε το 2016, έφερε στη μεγάλη οθόνη την τρίτη κινηματογραφική συνεργασία ανάμεσα στους Έμμα Στόουν και Ράιαν Γκόσλινγκ.

Πριν από λίγες ημέρες και κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Telluride στο Κολοράντο, η Στόουν μίλησε για το πόσο σημαντικός είναι ο Γκόσλινγκ γι’αυτήν. «Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν η ζωή μου χωρίς τον Ράιαν», είπε για τον «αγαπητό και φανταστικό» φίλο της.

«Είναι τόσο ξεχωριστός. Συγκινούμαι. Είναι τόσο ταλαντούχος, καλός συνεργάτης και ενθουσιώδης με τη διαδικασία γυριασμάτων της ταινίας. Επίσης μου έχει μάθει πολλά στο να είμαι γενναιόδωρη».

Δυστυχώς ο Γκόσλινγκ δεν βρισκόταν εκεί, καθώς η μητέρα του ανανέωνε τους γαμήλιους όρκους της. Εκεί όμως ήταν ο Σαζέλ ο οποίος παρουσίασε την Στόουν με ασημένιο μετάλλιο. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα 25λεπτο βίντεο-αφιέρωμα στην καριέρα της ηθοποιού.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλάει για τον Γκόσλινγκ. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο «Crazy, Stupid, Love» και «Gangster Squad».

Πηγή: ET Online