Η άφιξη της Έμμα Στόουν μαζί με τον Γιώργο Λάνθιμο στο Φεστιβάλ Βενετίας

Η άφιξη της Έμμα Στόουν μαζί με τον Γιώργο Λάνθιμο στο Φεστιβάλ Βενετίας
Dominique Charriau via Getty Images

Στο βίντεο (πιο κάτω) που μετέδωσε το πρακτορείο Reuters από τις VIP αφίξεις για το Φεστιβάλ της Βενετίας, βλέπουμε την Έμμα Στόουν λαμπερή, μαζί με την Ολίβια Κόλμαν, με την οποία συμπρωταγωνιστούν στην ταινία «The Favourite», του «δικού μας» Γιώργου Λάνθιμου.

Reuters

Η Έμμα Στόουν αποβιβάζεται από ένα κομψό ξύλινο σκάφος, μαζί με τους Νίκολας Χουλτ, Ολίβια Κόλμαν και Τζο Άλγουιν, για να ποζάρουν στη συνέχεια στους φωτογράφους. Στη συνέχεια ποζάρουν όλοι μαζί με τον Γιώργο Λάνθιμο.

Σήμερα, δεύτερη ημέρα του 75ου Φεστιβάλ Βενετίας, έγινε η δημοσιογραφική προβολή της νέας ταινίας του Λάνθιμου, ενώ η προβολή για το κοινό θα γίνει απόψε το βράδυ.

Franco Origlia via Getty Images

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τύπος υποδέχθηκε την ταινία με ένα θερμό χειροκρότημα, ενώ το «Hollywood Reporter» σχολίαζε ότι στα δημοσιογραφικά «πηγαδάκια» έκαναν λόγο για την καλύτερη ταινία του Λάνθιμου.

Stephane Cardinale - Corbis via Getty Images

Το «The Favourite» εκτυλίσσεται στην Αγγλία του 18ου αιώνα, την εποχή που βρίσκεται σε πόλεμο με τη Γαλλία και καταγράφει την ιδιότυπη σχέση της Βασίλισσας Άννας με δύο ευνοούμενές της.

«Η ταινία ήταν από την αρχή μια ιστορία για τρεις γυναίκες»

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Λάνθιμος είπε, μεταξύ άλλων πολλών, ότι δούλευε το σενάριο επί εννέα χρόνια -κατά τη διάρκεια των οποίων πήρε άλλες κατευθύνσεις- υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «η ταινία ήταν από την αρχή μια ιστορία για τρεις γυναίκες, κάτι που σπάνια συμβαίνει στο σινεμά [....] Ήρθα σε επαφή με αυτούς τους τρεις γυναικείους χαρακτήρες, που έτυχε να ήταν υπαρκτά πρόσωπα. Αμέσως ένιωσα ότι ήταν μία ενδιαφέρουσα ιστορία... [...] Θεωρώ ότι η θετική πτυχή της ταινίας είναι ότι προσπαθήσαμε να τις δείξουμε περίπλοκες και υπέροχες και τρομακτικές. Όπως είναι κάθε άλλος άνθρωπος...»

Δημοφιλή