Η Lady Gaga επιβεβαίωσε τον ρόλο της στο «Joker 2» μέσω twitter με το Cheek to Cheek

Το «Joker: Folie à Deux» θα είναι μιούζικαλ, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν.
Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

It’s no joke: η Lady Gaga θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ στο σίκουελ του βραβευμένου με Όσκαρ blockbuster του Τοντ Φίλιπς «Joker».

Τις φήμες ότι θα παίξει στο «Joker: Folie à Deux», ο τίτλος του οποίου αναφέρεται σε μία σπάνια διαταραχή, γνωστή και ως δυαδική τρέλα, η οποία επηρεάζει παραπάνω από ένα άτομο, επιβεβαίωσε η ίδια με ένα tweet υπό τους ήχους του τραγουδιού «Cheek to Cheek» του Ίρβινγκ Μπέρλιν.

Η πρώτη ταινία «Joker» κυκλοφόρησε το 2019 και το σίκουελ, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2024, φέρεται να είναι μιούζικαλ, γεγονός που προφανώς ανταποκρίνεται στα δυνατά σημεία της Gaga.

Το Variety έκανε την υπόθεση ότι η Gaga ενδεχομένως υποδυθεί μια εκδοχή της Χάρλεϊ Κουίν, αλλά ουδείς από την παραγωγή έχει επιβεβαιώσει εάν ο χαρακτήρας θα είναι στην ταινία.

Η Μάργκοτ Ρόμπι έχει ήδη υποδυθεί τη Χάρλεϊ Κουίν σε τρεις ταινίες, αλλά η εκδοχή του Τζόκερ με τον Φίνιξ είναι διαφορετική από τις ταινίες με τον Τζάρεντ Λέτο, οπότε η Lady Gaga δεν θα έμπαινε στα χωράφια της Ρόμπι.