Η Μέγκαν έχει «βαρεθεί» το βασιλικό πρωτόκολλο και θέλει πίσω την ανεξαρτησία της

Όταν ρισκάρεις, ετοιμάζεσαι να δεχτείς και τις συνέπειες...

Οι φήμες για τον εκκεντρικό χαρακτήρα της Μέγκαν Μαρκλ έχουν προκαλέσει σάλο τις τελευταίες εβδομάδες και η δούκισσα φαίνεται ότι έχει...κουραστεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του US Weekly, η εγκυμονούσα Μαρκλ έχει «βαρεθεί» το βασιλικό πρωτόκολλο που δεν της επιτρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της και έχει κουραστεί με τα διάφορα άρθρα των περιοδικών και τα κακεντρεχή σχόλια.

Από τότε που βγήκε στην δημοσιότητα η είδηση ότι η ίδια και ο Πρίγκιπας Χάρι θα μετακομίσουν από το παλάτι του Κένσιγκτον στην έπαυλη Φρόγκμορ στο κτήμα του Ουίντσορ της βασιλικής οικογένειας, πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για «ρήξη» στις σχέσεις μεταξύ του Γουίλιαμ και του Χάρι λόγω της Μέγκαν και των απαιτήσεών της.

«Η Μέγκαν πάντα βασιζόταν στην δική της φωνή για να υποστηρίξει τους άλλους και τον εαυτό της μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πάντα ήταν ανεξάρτητη και τώρα αυτό έχει αφαιρεθεί από την ζωή της», αναφέρει ανώνυμη πηγή.

Μήνες πριν το γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, η δούκισσα του Σάσεξ έκλεισε τους προσωπικούς της λογαριασμούς σε Instagram και Twitter καθώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να έχουν δικούς τους λογαριασμούς στα κοινωνικά μέσα.

Πριν την σχέση της με τον Χάρι, η Μέγκαν ήταν ένας συχνός χρήστης των κοινωνικών μέσων όπου δημοσίευε τα πάντα από πολιτική μέχρι τις λαμπρές διακοπές της στο εξωτερικό.

Μόλις πρόσφατα μάλιστα, όλο μυστηριωδώς, μια φωτογραφία της Μέγκαν από τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας εξαφανίστηκε από το instagram όπως και το «boomerang» που είχε βγάλει με την φίλη και στυλίστριά της, Τζέσικα Μολρόνεϊ.

Πηγή: News.com.au