Η Μπαρτσελόνα νίκησε 84-74 στον μικρό τελικό του Final 4 τον Ολυμπιακό

Δακρυσμένος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Πρίντεζης, του οποίου είναι πολύ πιθανό αυτό να ήταν το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς.
Pau Barrena via Getty Images

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 84-74 τον Ολυμπιακό και πήρε την τρίτη θέση στο Final 4 του Βελιγραδίου, ενώ η ομάδα του Πειραιά την τέταρτη.

Δακρυσμένος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Πρίντεζης, του οποίου είναι πολύ πιθανό αυτό να ήταν το τελευταίο ευρωπαϊκό του ματς. Δεν γνωρίζουμε ακόμα την απόφασή του για το αν θα σταματήσει το μπάσκετ, την οποία θα ανακοινώσει μετά το τέλος των εγχώριων διοργανώσεων, αλλά φαίνεται ότι βαδίζει προς το τέλος μίας σπουδαίας καριέρας. Ο Πρίντεζης γνώρισε την αποθέωση από τους χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που και σήμερα στον μικρό τελικό ενίσχυσαν σε απίστευτο βαθμό την ομάδα τους.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ολυμπιακός μάλλον φάνηκε ότι είχε αδειάσει ψυχολογικά και ο Νικ Καλάθης με 13 ασίστ οδήγησε την Μπαρτσελόνα στη νίκη. Ο Καλάθης ολοκλήρωσε το Final 4 με 22 ασίστ αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στη διοργάνωση.

Το αγωνιστικό μέρος πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού ο κόσμος ότι και αν συνέβη αποθέωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού για την προσπάθειά τους να φτάσουν μέχρι αυτή τη διοργάνωση. Το ότι δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν το τρόπαιο, ήταν θέμα ενός σουτ ή γενικά μιας στιγμής.

Ο Ολυμπιακός πλέον επιστρέφει στην Ελλάδα για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 45-38, 62-56, 84-74